ja daje mu mintaja gotuje kawałek osobno potem sprawdzam czy nie ma osci i dodaje do zupki.a jaką rybkę dodałaś? właśnie chcę ugotować małemu jakiś obiadek z rybką ale nie wiem jaka będzie najlepsza, jest w ogóle jakaś różnica
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja daje mu mintaja gotuje kawałek osobno potem sprawdzam czy nie ma osci i dodaje do zupki.a jaką rybkę dodałaś? właśnie chcę ugotować małemu jakiś obiadek z rybką ale nie wiem jaka będzie najlepsza, jest w ogóle jakaś różnica
A ogórkową gotujesz sama, jeśli tak to pochwal się przepisem chętnie wypróbuję.Ja mojej też daję chlebek z masłem, bo jak już widzi, że coś jem, to biegiem leci do mnie i wyciąga rączki. Ziemniaki też je. Poza tym jesteśmy po pomidorowej, barszczu i ostatnio po ogórkowej, objawów negatywnych brak, więc będziemy próbować innych nowości![]()
Madzia_33: moja kumpela z pracy która ma córkę o 6dni młodsza od krzysia mowiła mi ze jej daje jajecznicę, parówke chlebek ziemniaki .. w szoku byłam wielkim, ponoc pani dr jej powiedziała ze juz moze jej takie jedzonko dawać...
PopieramDziewczyny nie bójce się dawać normalnego jedzenia waszym maluchom.
ja już od dawna stosuje tą zasade :-)popieram popieram popieram!ja tam pozostane przy schemacie żywienia niemowląt.
W życiu jeszcze świństw zdąży się najeść, a nie mam zamiaru teraz juz obciążac układu pokarmowego i pracować na różnego rodzaju chorubska w przyszłości.
Taki mały organizm jeszcze wszystkiego nie strawi, a później ludzie się dziwią skąd się nowotwory biorą koło 50-tki, jak "nawki żywieniowe" legły w gruzach w pierwszym roku życia dziecka.
Pewnie też nie bez przyczyny, producenci piszą "że po 1 roku" np. parówki