reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Cześć kobietki:-)ja się chciałam pochwalić, że kolejny kilosek już za mną! w sumie 8 straciłam, chociaż strasznie oszukuję na tej SB:zawstydzona/y:

wow super 8kg!!!:szok::szok::szok:
tez bym tyle chciala.
a powiedz ile juz stosujesz ta diete??
Ja mam zamiar od poniedzialku maz sie ze mnie smieje ze ja nie dam rady.
jeszcze musze kebaba zjesc przed ta dieta:-D:-D:-D,bo juz mi sie chce od paru dni

wow super 8kg!!!:szok::szok::szok:
tez bym tyle chciala.
a powiedz ile juz stosujesz ta diete??
Ja mam zamiar od poniedzialku maz sie ze mnie smieje ze ja nie dam rady.
jeszcze musze kebaba zjesc przed ta dieta:-D:-D:-D,bo juz mi sie chce od paru dni

jestem na SB około 3 tygodni, ale tak jak pisałam, sporo oszukuję:zawstydzona/y: mąż mnie często zabiera na obiadki do restauracji , a tam...same wiecie:zawstydzona/y: no ale troszkę zrzucić mi się udało, mimo tych wpadek. I jeszcze duuużo do zgubienia przede mną!

Kobietki tak sobie podczytuje o tej diecie i musze powiedziec ze wyglada obiecujaco. Czy jest mozliwosc aby ktoras z was podeslala mi ta ksiazke na mojego e-maila. frog4@op.pl
Z gory dziekuje i pozdrawiam wszystkie powracajace do formy mamuski

juz mam ta ksiazke dzieki ms.marple:-).
to ktora zaczyna od poniedzialku???
ja mam taki zamiar:-D.
zjadlam reszte czekolady z orzechami zeby mnie nie korcilo i jeszcze kebaba musze zjesc ale to moze jutro:-D:-D i dietke moge zaczynac

halo
proszę się pochwalić rezultatami diet
u mnie mało tylko 2kg przez tydzień:wściekła/y: ale 5cm mniej w pasie i 1cm w biodrach:eek:
i jestem trochę rozczarowana, bo żadnych grzeszków nie było
aine tobie to dobrze;-):-)

reklama
Beatka wlasnie spr poczte i nic nie dostalam wiec bede wdzieczna jak mi podeslesz. Dziekuje ci bardzo:-) A tak zalezy mi na zgubieniu min 3 kg w 2 tyg bo maz zabiera mnie na wycieczke rocznicawa i chce dobrze wypasc w kostiumie kapielowym:-p:-):-)

Ewelcia jesli dostane szybciutko ksiazeczke i zdaze ja przejrzec to zaczynam od poniedzialku razem z toba. Bedziemy mogly porownywac wyniki.

Ostatnia edycja:
Do góry