reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

reklama
Dziekuje ci bardzo Beatko :-) Wiec od jutra dietka.
No, Ewelcia to cie trzymam za slowo i jutro zaczynamy:-D:-D Ja za jakas godz startuje po wage, wieczorkiem przestudjuje zawartosc ksiazeczki i do dziela:-D

Dziekuje ci bardzo Beatko :-) Wiec od jutra dietka.
No, Ewelcia to cie trzymam za slowo i jutro zaczynamy:-D:-D Ja za jakas godz startuje po wage, wieczorkiem przestudjuje zawartosc ksiazeczki i do dziela:-D
waga kupiona,kebab zjedzony:-D:-D wszystko co potrzebne aby zaczac diete tez:tak:
Tak wiec jutro zaczynamy,miejmy nadzieje ze wytrwamy;-)

witam się
alez wczoraj miałam kryzys ale się nie poddałam, dzisiaj na szczęście kolejne0,2 kg mniej być może do końca 1fazy uzbiera się jeszcze 2kg:baffled:

a mój men w sobotę powiedział, ze jakaś szczuplejsza jestem;-)
ale się ten mój ślimak ślimaczy:wściekła/y:

vitalia.pl

a co u was?

Witam dziewczyny:-)

Ewelcia jestem jestem!!!
Tak jak obiecalam dietka od dzis juz wystartowala. Ja mam nadzieje rzucic jakies 3-5 kg w 1,5 tyg i mam nadzieje ze dam rade. A w dluzszej perspektywie oczywiscie wiecej. Jak dobrze bedzie mi szlo to chce zejsc do 50-52 kg i mam nadzieje ze tyle mi wystarczy;-):-).
A ty Ewelcia jak przylaczylas sie do mnie bo nie fajnie walczyc samej:eek:
Zycze sobie i wam dziewczyny wytrwalosci i skutecznosci
Milego dnia

babeczki,pamiętajcie, ze ja z Wami na dietkowym szlaku!!:-) Na razie zastój, ale ważne, że nie tyję:-) i czekam, aż waga ruszy.

reklama
Do góry