reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wracamy do formy :)

Pauletta- moje wielgachne gratulacje!!!
I pomyśleć ze zaczynałyśmy razem, szkoda ze ja nawaliłam, bo pewnie też juz by było chociaż 5 na minusie, a tak to zaczynam od nowa walke. W sobote porzegnałam gości, wczoraj pichciłam, a dzisiaj juz znowu dukam;-).

reklama
hej laseczki! u mnie tez waga w dol z czego strasznie sie ciesze :-):-):-) daje motywacje do dalszej walki ;-)a pauletta Ty to dopiero szalejesz tylko pogratulowac i pozazdroscic:-p
dzindusia moze przylaczysz sie do nas Dukanowek?? naprawde ta dieta daje efekty a co najlepsze nie chodzi sie glodnym i mozna sobie pozwolic na super desery, oczywiscie tylko te dozwolone w diecie :-)

Hejoo ;-) ja przez laski na głównym aż musiałam wynaleźć jakiś przepis na gofry i sobie zrobiłam:-) cynamonowe gofry mniam i nutellę zrobiłam ale porobiłam kuleczki i będę jutro miała pralinki ;-) dzięki dziewczyny za te wszystkie miłe słowa :-) aż mi się motywacja podnosi a jak widzę że ciuchy zaczynają się robić luźniejsze to już w ogóle super :-) tylko mi cycki maleją też i to już mi się aż tak bardzo nie podoba :baffled::dry: ale coś za coś :-D

hej laseczki! u mnie tez waga w dol z czego strasznie sie ciesze :-):-):-) daje motywacje do dalszej walki ;-)a pauletta Ty to dopiero szalejesz tylko pogratulowac i pozazdroscic:-p
dzindusia moze przylaczysz sie do nas Dukanowek?? naprawde ta dieta daje efekty a co najlepsze nie chodzi sie glodnym i mozna sobie pozwolic na super desery, oczywiscie tylko te dozwolone w diecie :-)

musze nad tym pomyslec Juz raz prubowalam ale jakos mi nie podpasowala ale jak widze suwaczek pauletty lecacy na leb na szyje to zaczynam sie coraz powazniej przymiezac do dukana.......... a czas mnie nagli wiec chyba sprubuje

Zaczynam dziś PW czyli....aktualizacja suwaczka :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gartuluje!!idziesz jak burza!!!!

dziewczyny
jak pozbyc sie 6kg w dwa miesiace ??:sorry2::sorry2:
Dukan!!!albo ONZ!!!

ja dizs wazylam tyle samo co wczoraj czyli 56,9kg ale dzis zjadlam kanapke z bialym chlebem...:baffled::sorry2:...nie mialam czasu na nic dzis i M podprowadzilam

Ja wczoraj robiłam na obiad placki ziemniaczane i szukałam w necie innego z lekka przepisu niż mój bo coś mi moje nie zawsze dobre wychodziły i przypadkiem natknęłam się na dukanowski przepis na placki ala ziemniaczane:tak:Poza tym to jest blog jakiejś dukanóweczki i ma inne fajne przepisy:-)I pomyślałam o Was (i sobie w przyszłości:zawstydzona/y:).Tu jest ten link: Placki "ziemniaczane"
Choć Wy takie oblatane to może i już znacie tę stronkę:sorry2:

reklama
hejka, wpadlam zeby wam pokazac moje paczki dukanowskie, zrobilam je z tego przepisu
z Kotem w kuchni: Pączki - Dukan
tyle ze zamiast proszku do pieczenia dalam lyzeczke sypkich drozdzy.
Wyslo mi 20 malych babeczek tyle ze strasznie ciezko odklejalo sie je od tych muffinkowych papierków i mi spod zostawal na tym papierku (moze trzeba bylo wczesniej je troszke naoliwic). A zamiast je nacinac smarowalam spod marmoladá rózaná(niestety kupna) i drugá babeczke przyklejalam i wyszlo mi 10 páczusiów na 2dni.
mniami.jpgmniam.jpg
Od momentu jak mnie polamalo nie trzymalam sie tak bardzo diety, co prawda chleba i ziemniaków i owoców nie jadlam, ale troszke lazilam i podjadalam a to paluszka a to ciasteczko a to gryzek pizzy. Ale pomalutku wracam do diety tylko musze ograniczyc jedzenie jaj, Bylam dzis odebrac wyniki bo robilam badanie krwi- nooo i wszystko mam oki oprócz cholesterolu Gp powiedziala ze jest troszke za wysoki---- ha ha no i ze po co ja sie odchudzam przeciez szczupla jestem:szok::baffled: a ja jej na to ze marzy mi sie 55kg ha ha

Ewelcia Pauletta gratuluje spadków

Do góry