reklama

Wracamy do wagi

dziewczyny które były (wiem ze traschka) lub są na tej diecie pytanie do was:
w poniedziałek 8 sierpnia kończe 1 etap i od wtorku przechodze do 2 a w sobote 11 mam wesele i już wyobrażam sobie ile tam bedzie pyszności które bedą mnie kusić - czy moge tego jednego dnia w zasadzie nocy troche zaszalec i zjesc normalnie?
czy to zniweczy całe rezultaty i bede musiała wrócic do 1 etapu?

reklama
mama Matiego to nie jest dieta, na której jeden dzień szaleństw zaprzepaści cały sukces. Ale postaraj się wybrać na weselu mniejsze zło i może zrezygnuj z ziemniaków/frytek. Wybierz mięso typu pieczeń zamiast schabowego. Surówki bez marchewki itp. Ja bym nawet tort zjadła, byleby poprzestać na jednym kawałku. Niezależnie od tego, co zjesz dobrym pomysłem będzie powrót na 2/3 dni do pierwszej fazy aby niejako oczyścić swój organizm. Dasz radę!

dzięki Ci bardzo za odpowiedz i podpowiedzi
wiadomo nie mam zamiaru sie obżerać nie wiadomo ile, ale coś jeść muszę bo jakbym miała nic nie jeść to już lepiej nie iśc na wesele i nie patrzec na tyle pysznego jedzenia

no pewnie! ja przeżyłam na diecie kilka ciężkich imprez i zawsze udało mi się wybrac rzeczy, które będą lepsze od pozostałych. Myslę, że głównie tego uczy ta dieta - lepszych wyborów.
Swoją drogą ja też idę na wesele 11:)

Przeczytałam właśnie wszystko od str. 40 do 75 ;-) Zbierałam pomysły na dania, bo od jutra idziemy z K. na SB plus porywamy się na A6W. Co do diety, myślę, że wytrwamy - ale jeśli chodzi o ćwiczenia, to już nie jestem taką optymistką ;-) No ale cóż, próbować będziemy :-)

Kati, dzięki! :-) Wczoraj było mi słabo, ciągle byłam głodna i miałam potworny ból głowy. Ale dziś już jest lepiej. Tylko jeść mi się chce często.... Częściej, niż na 5 posiłków :-p

reklama
Zołza wytrzymasz ja przez pierwsze 3 dni żarłam np jajecznicę z 4 jajek na śniadanie a po tyg już z 2 :-)
ta dieta jest w głowie :tak::-)
teraz staram sie utrzymać III fazę czasem pofolguje ale ogólnie jest ok
acha i pamietaj lepiej zjeść codziennie po pół kostki czekolady niż raz w tyg całe ciastko, jak były urodziny w pracy i dostawałam ciastko to zjadałam tak na jedną łyżeczke i było ok :-)
powodzenia

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry