reklama

Wszystko o porodzie

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
My też ćwiczymy;-)Ale na razie na spokojnie...Czytałam że skurcze może wywołać też masaz olejkiem szałwiowym...Miesza się z oliwką lub olejem virgin i masuje lędzwiowy-chyba wypróbuje jak do końca tyg.nic się nie ruszy.A w 1 ciązy tez sex do końca a w 42 rodziłam...

reklama
laski po seksiku podobno nogi do góry,żeby sperma zadziałała - ma właściwości wywołujące skurcze. Ja mogę tylko dobre rady dawać, bo mojego M. nie ma, albo olej rycynowy wypić:crazy:

A olej rycynowy to przypadkiem nie na inne dolegliwości?? Bo ja bym się bała rozwolnienia po nim he he he
I tez sobie nie odmawiamy, chociaz moj M. za każdym razem się boi, że zaraz po moge urodzić ;)...mężczyźni;-);-);-);-)

Kochane w spermie zawarte są prostaglandyny naturalne hormony, które powodują skurcze mieśni gładkich, wiec i macicy. Często podają też przy porodzie w żelu.

a z olejem rycynowym podobno lepiej nie próbować! poczytajcie na necie.

Szyszunka-racja!olej czasami za mocno może podziałać-jak ta laska z gazetowego forum co urodziła w łazience a mąż nacinał nożyczkami...olej sobie zapodała godzinę wcześniej...Ja bym się bała :baffled:

reklama
ja wole nie eksperymentować :no: jeszcze mam trochę czasu więc narazie zdam się na moje maleństwo aż odczuje że pora wyjść, a jeśli nie to na lekarzy. ale sexik jak najbardziej hehehe :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry