Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

A ja zwinieta w klebek z bolu. Za 3 razem naszczescie poszlo...ale jak dla mnie, to byl szok i masakra ! Nie zycze nikomu. 

;-)
A co buzia ma do porodu ? Sorry,ale pierwsze slysze..u mnie szyjka skrocona, brzuszek opadl, buzia zmienia sie z dnia na dzien ...lekarz kazal wypatrywac tylko jak sie wszystko zacznie..

a tu juz 27 skurcze są, brzuch się stawia, kręgosłup boli kilka ładnych dni i co nic wielkiego się nie dzieje...
bo czasami to sie zastanawiam czy w ciąży jestem ... no ale ten brzuch mówi sam za siebie hehhehe

przynajmniej mam taka nadzieję. ja jakos staram się te wszystkie scenariusze porodowe, lewatywy, golenia, swój ewentualny wygląd wywalic ze swojej głowy bo od kiedy mam to zatrucie ciążowe zdecydowanym priorytetem jest dla mnie aby moje dziecie przyszlo na świat zdrowe...po prostu. A moich nieogolonych nóg i tak nikt nie bedzie pamietał ... ale te moje pozytywne wizualizacje mnie wkreciły;-);-);-);-)