reklama

Wszystko o porodzie

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
He he no właśnie...tak to jest z tymi USG. Jak juz z reszta pisałam czekamy na dziewczynke ale jakos tak ostroznie podchodzilismy do tych różowych cudów. I w sumie wiekszośc rzeczy mamy uniwersalnych...tez są słodkie i piekne!!

reklama
a ja mam 80 proc rozu... nawet lezaczek bujaczek..:zawstydzona/y: Takze jak dzis by sie okazalo,ze siusiak jest... to niezly ubaw bedzie!

podobnie jest u mnie, hihihi... sukieneczki, płaszczyki, buciki prawie wsz pod dziewczynkę, no ale sadze ze 2 innych lekarzy nie mogło sie pomyslic... kazdy powiedział, ze na 99% DZ wiec licze na to ze siusiak jednak nie wyjdzie... ;-)

Co do wątku to fakt jest na miejscu zapewne każda z nas często do niego bendzie zagladac lub zaglada:-)
termin mam na 4września i powiem wam że co raz bardziej się stresuje:baffled:
Mój chłopak na pocieszenie mnie stwierdził ostatni: ,,DOBRZE ŻE JA NIE MUSZE RODZIĆ:cool2:"Chciałabym się z nim zamienić hehe.

princi i ninonka miejmy nadzieję że jednak bedą dziewczyneczki:-)

ja chłopca mam potwierdzonego przez 4 lekarzy :tak: i dwa zdjęcia usg z "pysiorkiem":-) więc tu raczej nie ma mowy o pomyłce...
jednak i tak się tym nie kierowałam przy zakupach i wszystko mam uniwersalne troszke niebieskiego, wózek tez niebieski ale pasuje i dziewczynce:-)

kolejnym razem celujemy na dziewczynke :-D

Ja również mam prawie wszystko różowe, u mnie potwierdziło dziewczynkę 3 lekarzy. Jeden na 99% a jak byłam na USG 4D to nawet na 100% i mam zdjęcie bułeczki:tak:
wiec raczej nie może być inaczej

heh no wiecie u niej tez potwierdzali to lekarze i nawet robila to 4D podobno... a jak urodziła i zapytali w szpitalu lekarke jak to możliwe ze wszedzie mowili ze dziewczynka na usg a tu chłopak to ona na to że jak Usg pokazuje ze chłopczyk to zadko kiedy jest zeby to byla pomylka a z dziewczynka ciezsza sprawa bo siusiak jest malenki i mogl byc sfiniety jakby i rozwinac sie przed porodem ze nawet na kolorowym ciezko czasem zobaczyc, i moze nawet 10 lekarzy patrzec a wystarczy ze bedzie tak sfiniety i kazdy powie ze to dziewczynka i ze takie sytuacje zdazaja sie czesto.

Z Olivierkiem to na pierwszym usg lekarz pow nam ze bedzie corcia ale ptem kolejne usg i synus wychodzil:-)nawet zdjecie pysiorka mielismy :-D:tak:;-)ehhehe

Teraz mialam 4 usg za kazdym razem lekarz mowi synek, ale nigdy nie widzielismy siusiaczka:no::-pale nie ludze sie ze corcia bedzie, nastawilam sie juz na syneczka;-)jedna chinka zaraz na pocztku ciazy powiedziala mi ze synka bedziemy mieli i sie sprawdzilo, dzisiaj w skepie pani tez mowi ooo widze ze drugi synek bedzie!!!widocznie poznala po ksztalcie brzucha:confused::-p

No własnie po kształcie brzucha albo pępka- tak mówią. Ale jak to dokładnie jest? Jak kuleczka z przodu jakby się piłeczkę połknęło to chłopczyk? A jak w bioderka "idzie" to córunia?:oo2::confused:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry