reklama

Wszystko o porodzie

• Starter tematu Starter tematu onka
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Monia no ja wlasnie tez tak słyszałam. Że jeśli potwierdzonyy chłopak to pewnie tak będzie a gorzej z dziewucha bo czasami na prawdę siusiak moze się tak zakamuflować że nawet 20 lekarzy nie da rady stwierdzic na 100%...ale dziewczyny to tak na prawdę przecież pikuś. Najwazniejsze aby nasze Bąbelki urodziły się zdrowe..prawda??
Poza tym moda na unisex panuje wiec chlopaki w rózu tez moga smigac ;)

reklama
kasiunia heh jakby co to ja tez jestem w podobnej sytuacji bo tez mam w brzuszku podobno córcię i mam nadzieje ze niespodzianki nie bedzie :)Choc Makta ma racje najwazniejsze zeby zdrowe i to sie liczy czy corcia czy synek kochac bede rownie mocno :)

heh no wiecie u niej tez potwierdzali to lekarze i nawet robila to 4D podobno... a jak urodziła i zapytali w szpitalu lekarke jak to możliwe ze wszedzie mowili ze dziewczynka na usg a tu chłopak to ona na to że jak Usg pokazuje ze chłopczyk to zadko kiedy jest zeby to byla pomylka a z dziewczynka ciezsza sprawa bo siusiak jest malenki i mogl byc sfiniety jakby i rozwinac sie przed porodem ze nawet na kolorowym ciezko czasem zobaczyc, i moze nawet 10 lekarzy patrzec a wystarczy ze bedzie tak sfiniety i kazdy powie ze to dziewczynka i ze takie sytuacje zdazaja sie czesto.

ale jajka chyba nie mogą się zwinąć tym bardziej ,że są raczej duże u noworodka:no:, róznie to bywa- moja siostra w pierwszej ciąży miała mieć Michałka a wyszła Paulinka.
Ale co do kształtu brzucha to u mnie się w 100% zgadza- mam piłkę przed sobą i ma być chłopak

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry