Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
wody moga byc o zabarwieniu rozowym albo zielonkawym-latwo odroznic od moczu czy uplawow
jak sa zielone to nie czekac tylko odrazu do szpitala trzeba jechac.a ze skurczami to mi kazali czekac az bedzie 3-4 skurcze na 10 min i dopiero wtedy do szpitala jechalismy
ale szczerze powiem ze te skorcze 4 w 10 min dciezko bylo od siebie odroznic ja to odczuwalam jak jeden wielki skurcz.w szpitalu podali mi chyba parecetamol i ibuprofen przespalam pomiedzy skurczami jakias godzinke i przy mega bolach zawiezli mnie na porodowke
:-)
Ale faktycznie: bez formalności również urodzę,to nie ulega wątpliwości.

a ja dzisiaj co ide siusiu to mam na papierze galaretowate coś...to pewnie ten czop takie przezroczyste nitki z galarety fuj...zaczynam sie coraz bardziej denerwowac tym porodem no ale czekam na dalszy rozwoj sytuacji

a jeśli wody odplywaja bezbarwne jak zwykla woda ale nie ma skurczy a jedynie boli troche brzuch jak przed okresem to czekac na skurcze czy wio do szpitala?(nie jest tak ze usiade i leci ale caly czas jest mokro)