Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Pojawiła mi się siara w cycuchach :-):-):-) miejmy nadzieje że to następna oznaka zbliżającego się porodu!!!![]()
z tego co wiem to to nie jest oznaka porodu
Przy jakiej częstotliwości skurczy mam się zbierać do szpitala? Pytam,bo wydawało mi się,że wiem,ale po wczoraj zgłupiałam...Jedni mówią,że jak będą co 3-5 minut,nie ma sensu wcześniej,bo mogą odesłać,inni,że nie,bo to już jest uważane za akcję porodową i za późno, a wczoraj położna do mnie powiedziała,że jak będą tak co 20-30 minut,bo przecież trzeba w szpitalu te wszystkie formalności załatwić,izba przyjęć,lewatywa i tak dalej.
A moja babcia i tak najlepsza, bo stwierdziła,że jak mnie w ogóle COKOLWIEK zaboli,to natychmiast jedziemy na porodówkę,bo ona potem nie będzie w stresie mnie wiozła.
Dlatego pytam, bo spotykam się z różnymi opiniami i w końcu nie wiem czy mam czekać do regularnych co 5 minut,czy co pół godziny i przynajmniej nie jechać w nerwach...
Dziewczyny,a ja mam takie pytanie...Pewnie się już pojawiło niejeden raz,ale nie chce mi się szukać.Przy jakiej częstotliwości skurczy mam się zbierać do szpitala? Pytam,bo wydawało mi się,że wiem,ale po wczoraj zgłupiałam...Jedni mówią,że jak będą co 3-5 minut,nie ma sensu wcześniej,bo mogą odesłać,inni,że nie,bo to już jest uważane za akcję porodową i za późno, a wczoraj położna do mnie powiedziała,że jak będą tak co 20-30 minut,bo przecież trzeba w szpitalu te wszystkie formalności załatwić,izba przyjęć,lewatywa i tak dalej.
A moja babcia i tak najlepsza, bo stwierdziła,że jak mnie w ogóle COKOLWIEK zaboli,to natychmiast jedziemy na porodówkę,bo ona potem nie będzie w stresie mnie wiozła.
Dlatego pytam, bo spotykam się z różnymi opiniami i w końcu nie wiem czy mam czekać do regularnych co 5 minut,czy co pół godziny i przynajmniej nie jechać w nerwach...
![]()

Taka wzmożona wydzielina pod koniec ciąży to podobno norma, nie wiem jak mam rozpoznać wody...