reklama
aga31 pisze:no tak tylko robienie w 38 tyg.badania na toxo i rózyczkę nie ma żadnego sensu.
tez tak sądze- nie ma sensu,żebyś wydawała teraz kase na te badania- jakis dziwny ten lekarz który Ci to zlecił! a co do przychodni- jejciiiuuuu toć to w głowie się nie mieści, by w ten sposób potraktowac kobiete w ciązy
z tymi badaniami to macie racje nie bede ich robic bo to tylko kasa w błoto (same badania z krwi wyszły koło 240zł a dzis pani mi jeszcze podliczyła badania jakie mi kazał zrobic z wymazu na rozne bakterie to wyszła kolejna 100 ale te chyba bede musiała zrobic tak czy siak) do tego ..zrobie tylko podstawowe czyli morfologia i mocz, no i pare innych wymaganych do ZZO zeby sie mnie nie czepiali..bo jeszcze mi nie dadza..pozdrawiam
Jaaga nie pamiętam dokładnie ale Sandra jest nastawiona na zoo i pisała że jakiś specjalnych badań nie musi robić , tak że myśle że i te do zoo w twoim przyypadku sa przedobrzone ale nie moge sie wypowiadac bo nie wiem , najlepiej pogadaj z Sandra bo ona już chyba robiła 
sandra1982
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
Jaaga, pisalam Ci chyba wczoraj, ze jezeli chodzi o krzepliwosc to moj anestezjolog patrzyl na wyniki ostatniej morfologii, bo tam masz ilosc plytek itd. odpowiedzialnych za krzepliwosc.Ale pewnie kazdy lekarz ma swoje zasady i sie nimi kieruje.
Co do sytuacji w przychodniach - nie pamietam kiedy korzystalam z panstwowej sluzby zdrowia, caly czas chodze prywatnie, bo jest szybko i wszyscy sa mili (jak narazie oczywiscie
), a u nas w NZOZ robia wielka lache, ze chcesz wykonac jakies badania. Kolega poszedl do osrodka zdrowia, bo musial na AWF przyniesc zaswiadczenie o grupie krwi. Przyszedl do rejestracji i mowi, ze prywatnie chce wykonac badanie na grupe i ze jezeli jest taka mozliwosc to zeby wyniki byly na dzien nastepny. To nie dosc, ze go opierniczyly z gory na dol co on sobie wyobraza z rozkazywaniem im na kiedy maja byc wyniki, to jeszcze badania mu nie zrobily, bo jadl w domu sniadanie, a niby stwierdzily, ze na czczo trzeba...na grupe krwi ??? Co ma bulka z szynka do grupy krwi ???
Co do sytuacji w przychodniach - nie pamietam kiedy korzystalam z panstwowej sluzby zdrowia, caly czas chodze prywatnie, bo jest szybko i wszyscy sa mili (jak narazie oczywiscie
Faktycznie , co ma bułka do grupy krwii??????????????????????????????
mi oznaczali grupe w punkcie krwiodastwa a krew pobiera sie po posiłku bo jednak ściągają duzo i nie można byc na czczo bo można było by odlecieć, więc co za bzdura oznaczanie grupy tylko na czczo :
mi oznaczali grupe w punkcie krwiodastwa a krew pobiera sie po posiłku bo jednak ściągają duzo i nie można byc na czczo bo można było by odlecieć, więc co za bzdura oznaczanie grupy tylko na czczo :
aga31
Sierpniowa mama'06 Fan(ka)
ja tam nie mam takich problemów,u mnie wszystkie"" baby" w panstwowej przychodni są bardzo miłe,
zresztą ja do większosci lekarzy chodzę z nfz-tu.moze mam jakies wyjątkowe szczęscie.dentystkę mam zajebistą ginkę tez super lekarz rodzinny rewelacja.o wszystko go (tzn,ja bo to kobitka)mozna poprosic i jak tylko ma mozliwosc to zawsze pomoze
zresztą ja do większosci lekarzy chodzę z nfz-tu.moze mam jakies wyjątkowe szczęscie.dentystkę mam zajebistą ginkę tez super lekarz rodzinny rewelacja.o wszystko go (tzn,ja bo to kobitka)mozna poprosic i jak tylko ma mozliwosc to zawsze pomoze
Aga 31 a skąd ty jesteś ??? bo my to jakies ewenementy chyba
, ja tez latam na kase i jestem z obsługi w swojej przychodni bardzo zadowolona(juz nie raz pisałam) w szpitalu (tam gdzie bede rodzic) fantastyczna załoga na połoznictwie i ginekologii 
ale my Aga to chyba wyjatki
... niestety 
ale my Aga to chyba wyjatki
reklama
No to sie cieszcie dziewczyny.....bo u nas to zgroza..jak widac wszedzie jakies problemy..np lekarka rodzinna leczyła mojego męza na wątrobe dłuzszy czas..ale ,ze wysłałam go prywatnie na gastroskopie to sie okazało, ze ma cos z zołądkiem i babka mu niepotrzebnie zjechała watrobe lekami ..takich mamy lekarzy w przychodni.....