reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Dzięki laski:)
Dodam jeszcze że przedział cenowy każdej rzeczy to od 3-6zł, więc nie wiem skąd u mojej mamy ten napad, ale szczerze mam to w d...

reklama
Efe no super zakupy wcale sie nie dziwie ze nie moglas sie powstrzymac. I majatku nie wydalas. Sama w nastepna sobote planuje napad na mojego lumpka:-DChoc prawie wszystko mam:tak:

Ja mam Kasiu 3 lumpki pod domem ale po takie cudeńka idę na drugi koniec miasta, bo tam mają bardzo często nowe jeszcze z metką i renomowanych firm (next, h&m, erlydays itp.) i wiem że nawet bez waszego doświadczenia mogę brać w ciemno.
Choć ostatnio się powstrzymałam przed zakupem czegoś z kapturem. Wniosek: uczę się!

EFE zakupy suuuper :tak: Ja jakoś nie moge ostatnio do lumpka mojego wchodzić - strasznie tam duszno, męczy mnie zapach i robi mi się słabo :baffled::-( w związku z powyższym młody Panicz będzie miał same nówki (poza 5! tylko ! bo reszta w różu albo z kwiatkami itd parami śpioszek po starszej siostrze)

A tak poza tym donoszę, że pościel, którą kupiłam jest warta zakupu. Po praniu w 60 st. nic się z nią nie stało, nie zafarbowała ani nie wyblakła :tak:
link: Witaj w Galerii Bear-Dreams
mam model 03 i 08

a kocyk mam taki i jest raczej grubaśki - taki mięsisty:
DREWEX KOLORINO pled kocyk z weluru 75x100 Malpka (647971160) - Aukcje internetowe Allegro

A tak poza tym donoszę, że pościel, którą kupiłam jest warta zakupu. Po praniu w 60 st. nic się z nią nie stało, nie zafarbowała ani nie wyblakła :tak:
link: Witaj w Galerii Bear-Dreams
mam model 03 i 08

[/url]

mju, a czy moglabys podac linka do strony tego sprzedawcy od poscieli? Bo z tej galerii jakos nigdzie przedostac sie nie moge, a posciel baaardzo mi sie podoba, i czegos takiego szukałam :-)

Dziewczyny dzwoniłam do tej babki w sparwie tego mojego brakującego rożka :tak:
Była bardzo miła, przeprosiła mnie za pomyłkę i powiedziała że doślę go jak najprędzej :-)

Właśnie zrobiłam ostatnie pranie dla Małej :)
Jutro przyjedzie kuzynka i mi poprasuje rzeczy :), bo ja jeszcze długo nie mogę stać, więc pomoc potrzebna :) dobrze mieć czasami rodzinę w pobliżu :)

reklama
Do góry