• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

reklama
A ja właśnie wczoraj robiłam rozeznanie w sklepach z fotelikami :tak:
Od razu mówiłam że na pewno nie chcę CHICCO ;-)
Byłam w 3 sklepach i we wszystkich powiedzieli że Maxi Cosi to dobre foteliki ale mają takie materiały że Dziecko się bardzo poci :baffled:
Ja chyba zdecyduję się na Ramatti Formula Classic, z tymi pasami krzyżowymi :-)
Tu pokazany test z tymi pasami RAMATTI - Eksperci w fotelikach

Jeden facet polecał mi też Coneco Zenith :tak:
Ma któraś z Was??

Byłam w 3 sklepach i we wszystkich powiedzieli że Maxi Cosi to dobre foteliki ale mają takie materiały że Dziecko się bardzo poci :baffled:

Ma któraś z Was??

ale to jest test firmy ramatti pokazujący tylko działanie pasów a nie bezpieczeństwo fotelika...ja osobiście nie znalazłam testów zderzeniowych niezależnych organiznacji dla fotelików ramatti.

A co polecają Panowie w sklepach....to tak jak mówili w telewizji, niektórzy mowią prawde, a niektórzy naciągają, wiec lepiej kierować się innymi kryteriami wyboru.
Sama jestem tego przykładem, jak kupowaliśmy wózek to byłam zdecydowana na fotelik maxi-cosi cabrio fix, a Pan w sklepie oczywiście przekonał mojego mena, że fotelik Racaro jest lepszy...ale żeby powiedzieć żebyśmy sobie sprawdzili czy pasy nam ten fotelik obejmą to już nie powiedział...a w sklepie najwiecej fotelików recaro i na budynku gigant reklama...:eek:

reklama

Ma któraś z Was??

To prawda - w maxi cosi nasza Hania bardzo się poci dlatego kupiłam i używamy takiego pokrowca z froty.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry