• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

:-) pokazałam mężowi co mi ma kupić a on stwierdził że ma inny pomysł :-)

otwieramy złobek dla takich maluchów jak Monia - raczkujących i zbierających z podłogi co się da :-) nie dość że podłoga błyszcząca będzie to jeszcze zarobimy ;-) :-)

aha.. koleżanka kupiła go przez net na JEDYNE 1500zł.............

reklama
deli :-) przyjedz do Opola :-) gość ma wózki i osprzęt tańszy niż na allegro a ja mam u niego 5% zniżki :-) ;-)
tylko nie wiem czy podróż nie wyniesie Cię drożej niż "oszczędności" :-)
za to bliźniaczki by sie poznały :-)

Dziewczyny nie wiem czy pamiętacie, któraś wklejała taki daszek przeciwsłoneczny na wózek? Coś takiego
Daszek przeciwsłoneczny Kiddopotamus dopinany do wózka
A więc w moim wózku jest taka funkcja na stałe, budkę można przeciągnąć do końca, aż do siedziska. Jak dla mnie rewelacja. Przy starym wózku męczyłam się z parasolką bo wiadomo, słońce raz z prawej raz z lewej, A przy tej budce mam spokój, Zasune i nic się nie dzieje. Najlepiej że Jagoda lubi się tym bawić, bo u mnie to jest taka gruba ciemna folia i świetnie się po niej klapie rączką.

To chyba Mju pokazywała
Myślałam żeby taki kupić ale przez neta bałam się że późneij nie bedzie pasował, a chodzić i szukac po sklepach mi się nie chciało - a w pierwszym lepszym nie było i kupiłam parasolke na odczepnego:-p...jeszcze nie wiem co to znaczy ale pewnie bede się z nia męczyć:szok:

Mirandzia, to b. fajny masz ten wózio:happy:

reklama
Ja właśnie od kilku dni poluję na ebayu na maxi cosi tobi, albo britax priori. Nie chcę zapłacić więcej jak 60f, ale ludzie ostro licytują i nie wiem czy się uda zmieścić w tej cenie. Jest jeszcze jedem fotelik który mi się podoba, ale ma funkcję która w sumie w nim najwięcej kosztuje, a nie nadaje się do naszego samochodu. To axiss i przekręca się dookoła. Nasz samochód jest 3 dzwiowy więc mi na nic.
[video=youtube;NhMDM3QGyxw]http://www.youtube.com/watch?v=NhMDM3QGyxw[/video]

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry