• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Ja kupilam taki daszek dopinany teutonii,a wozek mam x-lander i cybex i do obydwu pasuje. Parasolke tez mam ale odkad jest daszek do parasolka w odstawke poszla,bo daszek duzo lepszy dla nas jest.

reklama
Ja właśnie od kilku dni poluję na ebayu na maxi cosi tobi, albo britax priori. Nie chcę zapłacić więcej jak 60f, ale ludzie ostro licytują i nie wiem czy się uda zmieścić w tej cenie. Jest jeszcze jedem fotelik który mi się podoba, ale ma funkcję która w sumie w nim najwięcej kosztuje, a nie nadaje się do naszego samochodu. To axiss i przekręca się dookoła. Nasz samochód jest 3 dzwiowy więc mi na nic.
[video=youtube;NhMDM3QGyxw]http://www.youtube.com/watch?v=NhMDM3QGyxw[/video]

fajny bajer-wygodny, ale cena pewnie też fajna ;))

ja używam parasolki, chociaż czasami egzaminu nie zdaje...
daszek pewnie byłby lepszy, ale nie będę go kupować-mogę własną budkę naciągnąć nisko

nie wiem jaka jest cena tych fotelików bez promocji ale ten sprzedawca ma tylko 14 punktów za komentarze wiec jak nie mozna placic przy odbiorze to....

My byliśmy w sklepie ostatnio i przymierzaliśmy Zosie do maxi- cosi priori xp i roemer king plus. No ale ten drugi ma taką niewyjmowaną wkładkę przy głowie, a że nasza Zosia duża jest to stwierdziliśmy że zimą może być jej troche ciasno bo też i jest weższy od priori xp. Wiec na 99,9% kupujemy ten pierwszy czyli maxi-cosi priori xp :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry