• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wyprawka dla maluszków i ich mam

Kasiu bardzo pocieszające :-) heheheh, ja zawsze chciałam mieć trójkę ale teraz jakoś mi się nie śpieszy, co prawda myślę o drugim dziecku ale to tylko dlatego, że nie chce żeby Zoska była sama( ja jestem jedynaczką:-( ).

Dziewczyny dzieki za info o tych chustach...chyba muszę sie na coś zdecydować...tylko na co ...ehhhh :-)

A jeszcze chciałabym wrócić do tych fotelików firmy Ramatti bo ja szukałam i na stronie fotelik.info i na adac i na oficjalnej ramatti i niegdzie nie znalazłam testów zderzeniowych czy nawet ocen z tych testów. Czy któraś z was może mi podrzucić jakiś link czy coś gdzie takie noty by były. Bede bardzo wdzięczna. Bo jakby rzeczywiscie miał dobre oceny w tych testach to bym się poważnie zaczeła zastanawiać, szczególnie interesuje mnie ten model z pasami krzyżowymi.

reklama
Dziś w tvn mówili o fotelikach ale nie dałam rady zerknąć.
Na necie znalazłam: Foteliki dla dzieci - News - Aktualności - Dzień Dobry TVN

Wiele nie straciłaś. Poza jednym fotelikiem, o którym wspomniała Deli nic ciekawego nie pokazali. :-(

A ja już byłam pewna na 100%, ze kupię ten model Maxi Cosi TOBI Red Tune +Maxi Pilot od G-7 (1002236330) - Aukcje internetowe Allegro , a teraz mnei zaciekawił ten z TVN co można montowac jeszcze tyłem do kierunku jazdy ełk

Chyba jeszcze raz pójdę do sklepu

Też mnie zaintrygował. Wezmę go pod uwagę w czasie zakupu.

Hello :-) jesli tym fotelikiem jest Britax FIRST CLASS PLUS Micky Britax - Topmarket to ta funkcja niby dłuższego wożenia dziecka tyłem jest lekko naciągana bo piszą potema malymi literkami ze wozić tyłem mozna dzieci w przedziale wagowym 0-10kg a w takiej sytuacji to ja wolałabym Maxi Cosi...

ale ja tu wlazłam nie w sprawie fotelikow...

kolezanka kupiła sobie takie cudo - iRobot Roomba

jutro idę poogladać jak to coś sprząta :-) ale z tego co słyszałam to CHCE TO MIEC!!!

no i juz wiem ze jest model ktory myje tez podłoge :-D

Hello :-) jesli tym fotelikiem jest Britax FIRST CLASS PLUS Micky Britax - Topmarket to ta funkcja niby dłuższego wożenia dziecka tyłem jest lekko naciągana bo piszą potema malymi literkami ze wozić tyłem mozna dzieci w przedziale wagowym 0-10kg a w takiej sytuacji to ja wolałabym Maxi Cosi...

ale ja tu wlazłam nie w sprawie fotelikow...

kolezanka kupiła sobie takie cudo - iRobot Roomba

jutro idę poogladać jak to coś sprząta :-) ale z tego co słyszałam to CHCE TO MIEC!!!

no i juz wiem ze jest model ktory myje tez podłoge :-D

Ja też bym chciała takiego ale jak na razie pozostaje w świecie marzeń:D

ja pare lat temu jak wchodził na rynek miałam coś takiego Kärcher sp. z o.o. RC 3000 bo rodzice są partnerami karchera i robot był na pokazach ale najpier trzeba było go wypróbować :-) ale do tej pory mam mieszane uczucia i nie wiem czy bym kupiła

aż z ciekawości sprawdziłam ceny bo wiedziałam, że kiedyś to kosztowały kupe kasy...no i niestety dalej dużo kosztują...
robocleaner Karcher'a ok. 3500! zł
a ten irobot roomba 4500! zł
no a mop scooba 385 3700! zł

ceny nie na moja kieszeń, pozostaje mi się cieszyć z mojego fajnego małego zasilanego pracą moich rąk odkurzacza :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry