reklama
a ja mam do was pytanko odnosnie pasow - ciazowych i poporodowych...
poporodowy to wiem po co i sobie go kupie (o ile bedzie czas i nie zapomne bo moge sie za to zabrac dopiero jak sie mala urodzi) ale ten pas ciazowy to po co? nie chodzi mi o pas do samochodu tylko taki do ubrania... mam tak nisko brzuch ze nie daje rady spodni zalozyc bez stekania i sapania a do konca jeszcze mam 11 tygodni... moze ten pas bym mi pomogl? macie jakies doswiadczenia w tym temacie?
Chodzi Ci o taki materiałowy? czy ortopedyczny - bo widziałam, że takie też sa? Jeśli chodzi o "ubraniowy" to ja taki mam i mi się sprawdza - nosze go do przykrótkich bluzek, spódnic w gumkę, które nosze pod brzuchem i boję się, że mogłyby mi spaść bo on fajnie podtrzymuje i maskuje. o ortopedycznym nie wiem nic.
Joan jeśli idziesz do szkoły przy szpitalu w którym zamierzasz rodzić to ci powiedzą co i jak. Jeśłi nie to najlepiej zadzwoń i zapytaj, bo w każdym szpitalu jest inaczej. W jdnym będziesz potrezbować podkładów i podpasek w innym ci dadzą, tak samo przy bedzie z ubrankami dla dziecka. Co do koszul jedni chcą 3 inni 2.
Fajnie, że już masz wszystko ja dalej kupuje. Mam na razie wszystkie ciuszki tylko.
Fajnie, że już masz wszystko ja dalej kupuje. Mam na razie wszystkie ciuszki tylko.
Dziewczyny, czy któraś z was kupowała może takie koszule :
MUZZY Koszula kopertowa w ciazy i do karmienia (L) (636559920) - Aukcje internetowe Allegro ?
Bo ja sie nad nia zastanawiam....
MUZZY Koszula kopertowa w ciazy i do karmienia (L) (636559920) - Aukcje internetowe Allegro ?
Bo ja sie nad nia zastanawiam....
rzeczywiście bardzo ładna ta koszula - no chyba do karmienia się nada
a jak dekold byłby przy szeroki - u mnie pewnie tak by było przy niej( bo za mało tam mam do niej
) to mozna spiąc agrafeczką czy nawet jakaś zatrzaskę dorobić - bo agrafka w nocy to tak średnio...
ale mju super znalazłaś! - może taką sobie kupie do szpitala..;-)
a jak dekold byłby przy szeroki - u mnie pewnie tak by było przy niej( bo za mało tam mam do niej

ale mju super znalazłaś! - może taką sobie kupie do szpitala..;-)
andariel
mama super dwójki :]
rubi przypomniałaś mi, że też mam taki materiałowy pas ciążowy, zapomniałam zupelniem o nim. Przydaje się np. do krótszych bluzek, pozwala tak "zebrać" brzuszek, żeby ładnie dał się ubrać
koniecznie musze go odszukać
my za to w weekend mieliśmy gości i dostaliśmy wielką torbę z ciuszkami w rozmiarze od 0 do 12 m-cy, większość różowa, po dziewczynkach
i też mi sie różowa wyprawka nagle zrobiła
i już oczopląsu dostaję gdzie ja to wszystko pochowam
rozglądam sie też za łóżeczkiem, chciałabym z szufladą i używane, nie większe niż 120x60;
my za to w weekend mieliśmy gości i dostaliśmy wielką torbę z ciuszkami w rozmiarze od 0 do 12 m-cy, większość różowa, po dziewczynkach

rozglądam sie też za łóżeczkiem, chciałabym z szufladą i używane, nie większe niż 120x60;
reklama