reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Ja kocham lumpki :-) kupiłam sobie spodnice biała ciazowa taka na lato za małe pieniazki ,takie zakupy lubie za małe pieniazki a perełki:-D

reklama
Witam sie na tym watku po raz 1:-)
Wczesniej jakos balam sie kupywac cokolwiek Dzidzi ale po wczorajszej wizycie obiecalam sobie ze cos musze kupic zeby czasami na to popatrzec:-DNie znamy jeszcze plci wiec chodzilam po lumpkach i wzdychalam do rozowych sukienuszek i dzinsowych spodenek, poki co musialy mnie zadowolic ciuszki unisex ktore nie sa tak atrakcyjne jak juz dla wybranej plci.
I tak za jedyna 1 zl w lumpku kupilam pajacyk, wyglada bardziej na chlopca ale za zl nie moglam sie oprzec i w Pepco za 5,99 bodziak w kolorowe paseczki:-):-)
SAM_1168.jpgSAM_1169.jpg

hehe, ja się cieszę, że ta wiosna się zbliża. Ostatnie dni znów zimniej, przeprosiłam zimową kurtkę a ona się coraz mniej chce na brzuchu dopinać :D
Dla bąbla spisaliśmy sobie listę wszystkiego co chcemy kupić i teraz będziemy systematycznie kupować. Mąż małej/emu subkonto założył na którym sobie kasę na wyprawkę zbieramy :))

ewiczek ubranka śliczne a huśtawka super:)
Ja ubranek narazie nie kupuje starsza siostra ma dla mnie dla dziewczynki i dla chłopca muszę tylko odebrać je od mojej mamy myśle że pod koniec maja zacznę cokolwiek kupować może poznam już płeć:)

ewiczek fajne te rzeczy:) ten komplet żabki jest boski :) juz go gdzies tu widzialam i sie zakochalam :) ja jeszcze nie mam ani jednego ciuszka bałam sie po poronieniu ale obiecałam sobie ,że jak dzis wszyskto będzie ok to cos kupie dla dzidzi :)

Ewiczek nad ta hustawka tez sie zastanawiamy wlasnei :) superasna jest jedyne co to jest do 9kg a sa teraz do 12 kg na rynku wiec troche sie wacham ale ta mi is etaka extra wydaje ze bajka:)

dziewczyny pomożecie mi wybrać kolorki poscieli?? bo moj emek sie nei zna a ze dzis nei pojade do lekarza i to wszystko z dzis mam dola i postanowilam zamowic posciele i pytanko jaki kolorek Wam si epodoba?? mi paseczki pomaranczowe i paseczkit urkusowe ale czy te kolorki nie sa bardziej dl achlopca?? bo chce cos uniwersalnego zeby bylo dl adrugiego dziodziolka

zapomniałam wkleic linka sorka ale nerwy mnie szarpia http://allegro.pl/ala-i-as-14el-mis-100x135-moskitiera-i2226484014.html a co myslicie o tej turkus dla dziewczynki?? to niby nie jest neibieski tylko taki turkusik:)

Ostatnia edycja:
reklama
Maja ale śliczne są te pościele, a jaki wybór kolorów. Szał. Te w paski pomarańczowe są wg mnie uniwersalne, a te turkusowe no to mi się trochę jednak chłopięco kojarzą. Ale to moja opinia. I z drugiej strony, czemu dziewczynka nie może mieć takiej pościeli (nawet jak jest chłopięca)? Ja tego trochę nie rozumiem, przecież nikt chłopca w różowe spodenki nie ubiera - to tylko pościel do spania. Ja miałam synka i wózek czerwono-kremowy i mi to nie przeszkadzało.

Do góry