reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wyprawka / Zakupowe szaleństwa ;-)

Joasia ładne tez sa te amaretowe o rany przeciez one wszystkie sa piekne!!! i tak mialam wziac jeden komplet bo 2mam juz w domu ale no nie da rady musze miec 2 i jeszcze si ezdecydowac nei moge??!!! oszaleje! :)

reklama
Joasia ładne tez sa te amaretowe o rany przeciez one wszystkie sa piekne!!! i tak mialam wziac jeden komplet bo 2mam juz w domu ale no nie da rady musze miec 2 i jeszcze si ezdecydowac nei moge??!!! oszaleje! :)
pociesze Cie ze ja tez nie mam pojecia jak wybiore jak juz nadejdzie moja kolej zakupow:-D

ja musze wszystko zamowic szybko bo jak nawet ja nei pojade do pl teraz to 2maja mama przyjezdza a pozniej juz nei mialby mi kto przywiezc paczki :( ani wyslac wiec musze sie pospieszyc i jeszcze szukam jakis fajnych kocykow i innych gadzetow
Dziewczyny a moze by stworzyc taka liste z wyprawka ?? jakies juz obeznane mamusie by pomogły nowicjuszką co i po co i ile?? co ?? ja np nie mam pojecie co dla mnie trzeba do porodu po porodzie , jakies podklady ?majty poporodowe??

Takie majtasy sobie kupiłam :) Dałam 200zł, ale nie żałuję, bo są bardzo wygodne, nie spadają z tyłka i mam nadzieję,że będą rosły razem z brzuszkiem, bo pas ładnie się rozciąga, a same spodnie też są ze streczem,więc się dopasowują.
DSC_0622.jpgDSC_0620.jpgDSC_0621.jpg

Ostatnia edycja:
Mamuski, macie jakies stroje kapielowe na wieksze brzuszki? ja wlasnie szukam i nic ciekawego znalesc nie moge ;-(

Allegro juz przeszukałam, ale tragedia. niby sa stroje, zle jak czytam rozmiary podane w cm to rece opadaja. a jak juz rozmiar jest ok, to cena powala. szkoda mi tez dac 150-200 zl, skoro wiem, ze to tylko na kilka miesiecy i to glownie na basen :-)
ale faktycznie o tym bonprix nie pomyslalam, zaraz popatrze :-)

ja póki co jeszcze chodzę w stroju sportowym dwuczęściowym, ale właśnie też muszę sobie coś nabyć :))) idę zerknąć na bonprix

edit: ciekawe czy to tankini nie faluje za bardzo, jak się płynie, hmmm, osobiście wolę dwuczęściowe niż jednoczęściowe, więc to byłoby fajne, ale czy nie "podwiewa" go w wodzie? :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
mam takie same spodnie, tylko ciemniejszy odcieńi pas czarnym kupiłam w Mothercare za 189pln :wściekła/y:, faktycznie wygodne, ale potem wziełam się na sposób i poszłam na dział ciażowy do H&M, portki maja za 140pln, ale ja kupiłam ciążowe legginsy za 40pln :tak:

Do góry