reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Etka to musisz miec bicepsy:szok::szok::szok:
A tak wogole to Bartus bije wszelkie rekordy i jest pierwszy w peletonie wrzesniowym.Pieknie sie rozwija.Gratulacje dla dumnej mamy:-)

Na dzień dzisiejszy mój Bartek pokonał Was wszystkich :szok:
Waga:9800
Ob.głowy:46
Ob.klatki:48
Długi to nie wiem,jutro go przystawie do miarki:szok:
Pięknie Q pięknie:szok:

No tak,bo obie byłyśmy dziś na 3 szczepieniu na wzw. Myślałam,że Matys przekroczył 8,ale nie 7620g. Ale i tak jest ciężki,nie wiem co będzie przy tej 10:-)

Etka to musisz miec bicepsy:szok::szok::szok:
A tak wogole to Bartus bije wszelkie rekordy i jest pierwszy w peletonie wrzesniowym.Pieknie sie rozwija.Gratulacje dla dumnej mamy:-)

Bicepsy mi nie urosły ale piersi tak;-):-)
I od jego noszenia na rękach to mnie tylko wieczorem w krzyżu boli:sorry2: Ale jestem do tego przyzwyczajona...bo moja Olka też miała apetyt....i w jego wieku ważyła około 8500kg,tyle że była mniejsza:happy2:

Etka a od Noszenia dzidziusiów nie masz bóli w mostku??? Bo mnie od czasu do czasu zadzga w mostku koło serduszka :( a krzyż to boli mnie okropnie, ale racje powiadasz przyzwyczajenie robi swoje.

W poniedziałek byliśmy u lekarza. Waży 9 i pół kilo :-) ile mierzy ..... może tak nosi ubranka na 80-86cm :-D

reklama
Dziś byliśmy na szczepieniu. Adaś waży 8800gr, główka 44cm, klata 46cm. przez 7 tygodni przytył 400gr. Cieszę się bardzo, że przestał już tak szybko tyc, bo byłby ogromniasty grubasek. Choc i tak jest pulpecikiem.:wściekła/y:

Do góry