• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Kasia - gratuluję nowej umiejętności Kubusia! To niesamowite, jaki on szybcior we wszystkim:szok::szok::szok:

A moje pachole waży już 9 kg. Główka 43 cm, a klata 47 cm. Na długość ciała nie mierzony ale może jutro się wezmę i sama zmierzę. Wg ubranek to gdzieś w okolicach 70 cm. Może ciut więcej.

Olo tez, chociaz zaskoczyl mnie kilkoma kroczkami (ale to bardziej wypadek przy pracy).

kurcze, no to moj syn tez drobny. Nie znam wymiarow, ale ma okolo 9 kg.

moj piotrek wazy niecale 10 kilo i wydawalo mi sie caly czas, ze jest maly ale po spotkaniu u luandzi i porownaniu go z innymi dziecmi w jego wieku stwierdzam, ze jest DUUUUZY

Iza ja już dawno nie ważyłam Zuzi ale wydaje mi się że ok 9 może ważyć (u nas w ośrodku jest waga która pokazuje chyba kilo za dużo:baffled:) więc trudno stwierdzić ile ona na prawde waży... Piotruś jest na prawdę duży i okrąglutki i pewnie dlatego jest mu sie trudniej podnieść do raczkow ale jak się nauczy i zacznie "zasuwać " po calym domu to wysmukleje.

reklama
Rehabilitantka ostatnio mi powiedziała że to ma znaczenie i dzieciom które mają trochę więcej do "noszenia" trudniej jest się podnieść oczywiście od każdej reguły są wyjątki.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry