reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wzrost i waga naszych dzieci

reklama
Monia, NuŚka, jak Wy to robicie, że oni tacy szczupli?:confused::baffled::szok: Jak możecie to napiszcie na wątku o jedzeniu ile jedzą. Jestem ciekawska:-D:-p. Mój waży podobnie do Piotrusia.

Obiecuje odpisać ale teraz nie zdążę .
A Igor jest na 25 centylu i z wagą i z wzrostem :-) ale on zawsze była gdzieś pomiędzy 10 - 25 centylu

w kalendarzu rozwoju dziecka wyczytalam, ze przecietna waga dzieci w wiemu 12m-cy to 11kg i 75cm wzrostu

Zetez ja nie mam czasu na formum.... (praca filip dom i spanie) a wy o takich ciekawych sprawach sobie gadacie,
Ja od kilku miesiecy zamarwiam sie ze fifi jest za szczuply, a przeciez je,
teraz wazy ok, 9 kg i mierzy 75-76 cm,
fakt tata jest szczuply no ale 9 kg to chyba sporo za malo

Zetez ja nie mam czasu na formum.... (praca filip dom i spanie) a wy o takich ciekawych sprawach sobie gadacie,
Ja od kilku miesiecy zamarwiam sie ze fifi jest za szczuply, a przeciez je,
teraz wazy ok, 9 kg i mierzy 75-76 cm,
fakt tata jest szczuply no ale 9 kg to chyba sporo za malo

jesli sie dobrze rozwija, to nie za malo.
majandra ma problem ze macius wazy za duzo, a ty ze za malo:-D:-D:-D

dzieci maja rozna budowe cialka.

synek kolezanki (skonczyl 11m-cy) jest duzo szczuplejszy nim moja mala. julitka jest moze dobrze zbudowana, ale nie powiedzialabym, zeby byla gruba. wazy ok 10kg

kurcze no i musze spadac ,
a tyle bym sie chaila popytac.
moze mi sie uda w weekend poklikac,
trzymajcie sie mamusie:)

reklama
Kasia zrób zdjęcie Kubusia przy kuchni gazowej i wklej na zamkniętym. Chciałabym zobaczyc jak on wypada wzrostowo na jej tle, bo wszystkie mają taką samą wysokośc

Do góry