Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Mateusz jest tylko pół cm wyższyNuska cieszę się, że Igorek jest taki jak Adaśko, bo myśłałąm, że on jedyny tutaj taki kurdupelek

Nuska cieszę się, że Igorek jest taki jak Adaśko, bo myśłałąm, że on jedyny tutaj taki kurdupelek
Mateusz jest tylko pół cm wyższy![]()

ja też myślałam że mój Igor jest najmniejszy ale jak jest ich 3 to już mi raźniej;-);-);-)mi równieżja też myślałam że mój Igor jest najmniejszy ale jak jest ich 3 to już mi raźniej;-);-);-)

i bardzo się cieszę:-):-):-):-):-):-)Ale i tak widzę, że chyba trochę Adaś i Igorek nadrobili, co?
EDIT: Nie martwicie się, dziewczyny, ja tez się tak martwiłam, aż w końcu Maciek mnie zaskoczył i od maja ładnie urósł, choć teraz przystopował.
Wśród rówieśników wygląda na 3,5 -4 latka :-( Przypomnę tylko, że urodził się prawie 2 miesiące przed terminem i był maluśki.