reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ząbki i objawy ząbkowania ;)

Gratulujemy nowych ząbków :tak::-)

U nas tydzień marudzenia, Dentinox, Viburcol...

A zęba ani jednego :no:
Jak ja Cię dobrze rozumiem. Szampan się mrozi w lodówce od urodzenia Majki.:cool2: Ponieważ wcześniej nie mogłam go pic, wiec został na okolicznosc pierwszego ząbka. Chyba już niedługo skiśnie. Codziennie, po marudzącej nocy zaglądam do tego pysia po kilka razy. I nic:no:

reklama
Wiecie co ja ostatnio sobie tak patrzyłam na ten ząbek małej i te kreski co były to wcale nie przez ząb :no: wyszedł przed tą kreską :szok: ale objawem idącego ząbka był to że zdobiła się górka na dziąśle potem było przeźroczyste dziąsło a pod nim było widać ząbek :tak:później dziurka jak po szpilce coraz większa a na drugi dzień z rana było już mocno czuć ząbek jak się przejechało palcem a już wieczorem się przebił :tak: i ostry jest jak pierun :-D

aha no i nie było ani sine ani nie leciała jej krew

U Kuby zęby też wychodziły nie pokolei.Najpierw dwójki,a potem jedynki.:tak:Teraz mamy trochę spokoju z ząbkowaniem.Tego też Wam życzę.UFFFFF.....;-)

a to ząbek Emilki :-D mam nadzieje że będzie widać tego mikrusa :cool2:

zabekon6.jpg

:-):-D Gosia pięknie widać tego zębulka :-):-D
No a my cały czas bezzębne (tylko marudziny i wszystko jemy) GRATULUJEMY wszystkim koleżankom i kolegom kolejnych zębów :tak:

reklama
gratulacje dla wszystkich zębulków!!!
Ja dzisiaj znalazłam u Tośki dwa góne ząbki- chyba dwójki to są:-)Na pewno nie jedynki...:tak:Czyli w sumie mamy już cztery:-):tak:

Do góry