patusiaaaa85
majóweczka '09
MAm koleżanke która w ciazy przytyła 32 kilo a teraz jest jeszcze szczuplejsza niz przed ciaza. Po porodzie kazda napewno zejdzie duzo z wagi
szczerze w to wierze. Ja narazie 13 kilo na plusie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
może nie będzie tak źle.
pochwalę się 9-ma kilogramami na plusie.
i wody sie odkladaja i moze akurat masz duzo wod plodowych bo to tez jest kwestia indywidualna...widzialam twoje zdjecie i nie widac tych 20kg ...przegonilas mnie bo ja sie zatrzymala na plus 17 kg z tym ze moja dzidzia i brzusio maly....a wody odlozonej nie widze za bardzo to raczej tluszczyk...a ja myslalam ze to ja najwiecej przybiore bo ja duzo tylam na pocztaku stad te wielkie ogromniaste poooosladki i uda mowie wam!!!!!i sam celluit!!!!!!!
watek jak schudnac po porodzie !!!!!a u mnie zaczął się spadek ... przez ostatni tydzień 2 kg w dół![]()
najwidoczniej woda zeszła troszkę z tkanek , bo jakoś mniej opuchnięta się czuję...nie mam pojęcia poza tym mniejszy apetyt mam...i siłą rzeczy mniej jemczemu taki spadek? stres czy jak?