reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
No ja też mam nadzieję, że obecne zabawki będą w użyciu ale wózkiem i kilkoma lalkami bym nie pogardziła :)))

U nas młoda bawi się zarówno autami, klockami jak i lalami. No a jej marzenie to motor :-) jak tylko gdzieś widzi go czy słyszy to przez następne 15 minut tylko o tym gada, rowerek biegowy też motorem ochrzciła, ale jak przyszło co do czego i brat chciał ją przewieźć na swoim skuterze to stchórzyła:cool:

Alicja też się bawi bardzo różnymi rzeczami - klockami i ludzikami bardzo chętnie, choć faza na ludziki już troszkę mija. Misie i lalki do wozenia wózkiem, karmienia i leczenia obowiązkowo :)
Poza tym rysowanie, ostatanio malowałyśmy akwarelkami. Uwielbiała znikopis, ale zajeździła go i tablicę suchościerną w miesiac :)

No i książeczki - jeśli o to chodzi jest niezmordowana, ma swoje żelazne pozycje od których ja już wymiotuję :)

Moje niby wózki mają, lalki też, ale etap latania z tym na spacery im przeszedł, wolą rowerki:szok:. A wożą w razie co różne rzeczy.:-D
Hanka buduje teraz z każdego rodzaju klocków, a Gośka szałaput bawi się wszystkim i niczym przez góra 15 min.

Dziewczyny, jakie sa mydła w płynie dla noworodków ? W moim szpitalu trzeba mieć mydło w płynie jeśli mają wykąpać dziecko. Ali nie kąpali bo byłam tylko 2 doby, ale wolę być przygotowana.
W płynie dla noworodków jest właściwie tylko johnson (używałam go ale po roku zaczął Alę uczulać) i Mustella. Mydło Biały Jeleń pewnie jest za bardzo wysuszajace ?

reklama
My teraz stosujemy jelenia i białego i szarego i moja skóra po nim jest ok, nie jest wysuszona jak po innych mydłach, tak samo skóra moich panienek ;-)o gruboskórym facecie już nie mówiąc;-):-D

Do góry