reklama
C
Cleo1981
Gość
Dziunka mysle ze rowerowy to zupelnie cs innego niz samochodowy.a masz mozliwos zobaczenia przetestowania?
wiem ze daleko ale macie oryginalne pomysly prezentowe na dzien dziecka?podkreslam oryginalne
nie banalne
i w przyzwoitej cenie
wiem ze daleko ale macie oryginalne pomysly prezentowe na dzien dziecka?podkreslam oryginalne
nie banalne
i w przyzwoitej cenie
martolinka
Mama i nie tylko :-)
dziunka mysle ze smiało mozesz kupic
sprawdz mocowania i przymierz do roweru
sprawdz mocowania i przymierz do roweru
C
Cleo1981
Gość
ja znowu mysle o rowerku ale sie w tych calach nie łapię ile te koła powinny miec żeby były akurat :-/
martolinka
Mama i nie tylko :-)
Cleo Antek przymierzał się do różnyck kółek i przy 12 calach dopiero porządnie mógł usiąść. W tej chwili ma 98 cm wzrostu
Ja powiem szczerze, że pomysłu na dzień dziecka nie mam , rowerek dla Goni, a co dla Hanki? Wszystko baby mają, chyba, że tej starszej pierdzie kupimy jakiś ciuch, bo teraz to strojnisia z niej się robi. W żłobku będą jakieś prezenty na dzień dziecka, więc może poczekam do tego momentu;-)
AniaSm
Fanka BB :)
ja się poważnie zastanawiam nad kupnem trampoliny do ogrodu , póki co tylko Kuba by skakał ale posłużyłaby kilka lat , a jak nie to piaskownica ,bo rowerek ostatnio kupiliśmy
reklama
Marta ale Cleo chodzi chyba o rower z pedałami. Julia miała 100 cm wzrostu i dostała 16-calowe koła, radziła sobie świetnie.
Ja chyba na Dzień Dziecka szaleć nie będę, tym bardziej że będziemy po komunii chrześniaczki.
edit. Mama kupiła do ogrodu to w Castoramie za 368 zł więc baaardzo tanio, a wymiary spore:
Ja chyba na Dzień Dziecka szaleć nie będę, tym bardziej że będziemy po komunii chrześniaczki.

edit. Mama kupiła do ogrodu to w Castoramie za 368 zł więc baaardzo tanio, a wymiary spore: