reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dziunka gdybym tylko miała miejsce to bym kupiła tą betoniarkę:-DIgi to normalnie bob budowniczy i maniek w jednym:-D

Agrafka samochód jakiś większy np betoniara plus zwykły sznurek i heja na spacer :-D w tamtym roku to byl hit widziałam u 2 latków..chodzi glownie chyba o to ze na sznurku :-D

ja szukam czegos podobnego ale większego.D osttanio kupił własnie koparke ale inną ale miał mały zabawę.cały dzięn z glowy.przykrecanie kolek i odkrecanie i tak w kółko:-Da z tata całą koparke rozkrecili i skrecali.

http://allegro.pl/duza-koparka-do-rozkrecania-zestaw-od-3-lat-i2295113534.html

szukam dalej

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
w biedronce sa fajne koparki i wywrotki po 28 chyba zł. Moi bardzo lubia takie. ALbo jakies duze tak jak Cleo mówi, u mnie tez w ciaglym uzyciu az sie prosza o wymiane juz, bo zajezdzone.
Kolejka moze byc Tomek albo stacyjowo ale moze byc i jakas zwykla, tansza. Jaks ulica typu mata np i kilka samochodzików albo Wader ma takie ulice plastikowe z garazami i samochodzikami, rozne, w roznyych ale nie wygórowanych cenach.

fajnym prezentem też jest pościel z ulubioną postacią bajkową.ja oglądam teraz jakie są z miki i donaldem.dla bobasów fajna posciel w Biedronce bedzie ostatnio widziałam w gazetce na przerwie:-D

Śliczne te sukienki.... ja mam pełno , ale ... jakbym jeszcze na jakąś "zachorowała" to zapewne bym kupiła.. teraz byłam na bakalarskiej kupiłam marynarkę i plecaczek, zachorowałam na spódnicę tylko nie wiem czy róż, czy biel, czy pastelowy niebieski....

reklama
moje Aniu...A jakoś inaczej się nie da? Naprawdę go polecam bo wygląda jak nowy...Zresztą jak sama wiesz Kacper ma chorobę lokom więc prawie nigdzie nie jeździliśmy.

Do góry