reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Już mam następny pomysł na prezent na DD. - poprzednie części Alvina, bo tą część katują namiętnie, poza tym tańczą przy muzyce, więc rewelka:-D

my Alvina nie oglądałyśmy...
Ala generalnie za bardzo bajkowa nie jest, czasami świnka Peppa, ostatnio na YT spodobał jej się Bali.
Na dzień dziecka dostanie od dziadków dzidziusia murzynka malutkiego, bo chciała lalę murzynka. Ja może jakąś płytę z piosenkami jej kupię bo lubi słuchać bardzo takich piosenek dla dzieci, ma teraz pendrajwa podłączonego do takich głośniczków w swoim pokoju i ciągle słucha.
Do tego mam wózeczek kupiony jako prezent na narodziny brata, co może się zbiec w czasie.
A poza tym już chyba prezentów nie będzie, bo wszystko ma.. może jakaś książeczka... Ewentualnie zelazko z biedronki.

EDIT:

W niedzielę o 8.50 jest Dora na TVP, Ala ogladała juz 2 razy i jestem w szoku bo półgodzinną bajkę ogląda w takim skupieniu jak nigdy. Wasze maluchy też to oglądają ?

Ostatnia edycja:
Zamówilam wczoraj Tomkowi koparke, bo to ostatnio jakas jego mala obsesja ;-)
HIT - SPYCHACZ KOPARKA I ŁADOWARKA W JEDNYM ! 42cm (2338597323) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
droga nie jest, a dosyc duza, powinien sie zainteresowac ;-) dostanie ja na Dzien Dziecka, beda pewnie jeszcze prezenty od mojego brata i od dziadkow wiec nie szalelismy ;-)

Mackowi mam juz gotową prawie całą wyprawkę, czekam jeszcze na wozek i potem jakies drobiazgi ale to juz na miejscu. Od razu jestem spokojniejsza, mając juz to wszystko :-)

Lotka jaki wózek kupujesz?

Agrafka Asia uwielbia Georga od niedawna i właśnie Dorę. No i Kubusia Puchatka ale na niego ciężko trafić ;-)

No to super cena! Ładny wózio, a kolor jaki?

Kilolku a Ty masz w końcu Lareta? Jaki wzięłaś kolor? Moja kolezanka kupiła właśnie czerwony z lnu, cudo i za 1400 zł. Także chyba tanio jak na niego.

reklama
dziewczyny kupowałyście kiedyś maluchom buty w Lidlu, te Lupilu ?

Bo widzę, ze mają byc od jutra sandalki, kupilabym Ali takie z palcami bo nie ma, ale nie wiem czy są dobrej jakosci i czy warto sie spinac i tam dralowac jutro :)

--
a z innej beczki - Ala dostanie od moich rodziców na dzien dziecka taka lalę:MILBI Zabawki - lalki - Murzynka dzidzia - lalka 20 cm
zobaczyla dzidziusia murzynka lale w przedszkolu i bardzo sie zainteresowala :)

Do góry