reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Płaciłam allegro już nie raz, ale to były śmieszne kwoty.. Teraz mam do zapłacenia 60 zł, mimo, że sprzedałam 3 rzeczy..za jakieś 120 zł. Nie opłaca się zatem wystawiać.
Suknię też powinnam wystawić, ciekawe czy jej mole nie zjadły:)

faktycznie cos za duzo masz do zaplaty??moze jakas kare za cos Ci dowalili??napisz do allegro zanim zaplacisz:-)

Klaudia ja bym najchetniej wszystkie wzorki kupila..ale 2mi w zupelnosci wystarcza:-)

Kilolek wg mnie jestes specjalistka i moze Ty mi ocenisz taki laktator??zamierzam go uzywac od poczatku Philips - Podwójny laktator elektroniczny SCF294/02 - Laktatory - Karmienie piersią - Pielęgnacja dziecka i matki

reklama
faktycznie cos za duzo masz do zaplaty??moze jakas kare za cos Ci dowalili??napisz do allegro zanim zaplacisz:-)

Klaudia ja bym najchetniej wszystkie wzorki kupila..ale 2mi w zupelnosci wystarcza:-)

Kilolek wg mnie jestes specjalistka i moze Ty mi ocenisz taki laktator??zamierzam go uzywac od poczatku Philips - Podwójny laktator elektroniczny SCF294/02 - Laktatory - Karmienie piersią - Pielęgnacja dziecka i matki

Hehehe ja tez bym wszystko wykupila :-):-)

klaudzia kupilas juz moze staniki do karmienia?

Nie, i nie wiem jak sie za to zabrac i gdzie je kupic, na ebayu taki wybor ze "pozal sie Boze" a jedyne jakie widzialam to tylko w mothercare ale nie dam tyle kasy za stanik :dry: i nie wiem co z tym fantem zrobic...
A Ty juz kupilas? A jak nie to gdzie zamierzasz kupic?
Ja to bym wogole chciala przynajmniej z minimalnym usztywnieniem, bo piersi mam i zawsze mialam male, pomimo tego ze teraz urosly i pewnie przy pokarmie jeszcze troszke urosna, ale nie widzi mi sie zakladani calkiem miekkich stanikow, czulabym sie jakbym kupila sobie pierwszy biustonosz zerowke. ;-)
i jak tu dogodzic hehe nie wiem czy nie kupie jednego a drugi dokupie jak bede miec pewnosc ze moge karmic piersia, bo u mnie w rodzinie niestety od pokolen zadna kobieta nie mogla karmic :-(

haha dzięki. Mi się wydaje bardzo dobry. Wiele osób go chwali. Ja bym kupiła na pewno jakbym miałą okazję jakoś niedrogo. Bo i ręcznie można i elektrycznie, no i na 2 piersi w razie by się śpieszyło (w pracy np) ale chyba można tez podłączyć na jedną? Bo to czasem dobrze mieć jedną rękę wolna ;-)

haha dzięki. Mi się wydaje bardzo dobry. Wiele osób go chwali. Ja bym kupiła na pewno jakbym miałą okazję jakoś niedrogo. Bo i ręcznie można i elektrycznie, no i na 2 piersi w razie by się śpieszyło (w pracy np) ale chyba można tez podłączyć na jedną? Bo to czasem dobrze mieć jedną rękę wolna ;-)

no rzeczywiście taki jest ekstra! daje szeroki wybór! ale 500 zł za laktator to jednak lekka przesada :szok:

dzieki za opinie:-)
no rzeczywiście taki jest ekstra! daje szeroki wybór! ale 500 zł za laktator to jednak lekka przesada :szok:
a skad wiesz ze on 500zl kosztuje?ta na tej stronie jest taka cena??

Ja dziś byłam na rynku i kupiłam dla siebie koszulę za 15 zł rozpinaną, więc spokojnie cycucha wyciągnę :), kapcie do szpitala za 5 zł, ale takie porządne! no i na czwartek mam zamówiony biustonosz do karmienia! pani miała po 8 zł :szok: ale akurat nie było mojego rozmiaru, więc ma mi przywieźć w czwartek :-)
a dla Lenki wczoraj kupiłam karuzelę. niestety na taką fischer price mnie nie stać :-( chociaż są piękne! ja kupiłam taką KARUZELA* Z LAMPKĄ POZYTYWKĄ 4 wzory NOWOSC (717566073) - Aukcje internetowe Allegro a wzór to delfinki :-)

wrzuciłam na ceneo - philips avent isis iq.

ale ten co znalazlas na ceneo to jest jeden laktator a ten co ja daalm to sa dwie szt aby z dwoch piersi naraz ciagnac:-)ja w ogole takiego nie widzialam w Polsce...

Gawit sliczna pozytywka..ja mialam podobna z canpola dla Mai i powiem szczerze ze dzwieki miala okropne..strasznie trzeszczace.Mam nadzieje ze Twoja bedzie lepsza:-)

reklama
Do góry