reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja musze swoją sprzedać ale nie mogę się zebrać :eek: już 4 rok się zbieram

Ja to zaczełam wystawiać od 1000 zł ale jaka konkurencja na tym allegro.I tak opchnełam za 400 zł żal było ale lepsze to niż by miała się żółta zrobić i gnić gdzieś w szafie.A moda w tych sukniach to mam wrażenie że sie zmienia z dnia na dzień.
Kilolek daj czadu i wystawiaj:-D

eh moja na strychu spakowana leży. Nie mam gdzie jej w domu trzymać. Musiałabym ją ściągnąć żeby chociaż pomierzyć.

Kilolek a myślisz że się zmieścisz teraz :-D:-D:-D
No wiem , wiem chodziło o ogólne mierzenie:-D
hahaha na pewno się nei zmieszczę. Teraz to potrzebiwalabbym ze 3 albo i 4 takie suknie i wcale nie prrzez brzuszek. Suknia jest na 36 a ja przed ciążą nosiłam już 46 :eek:. Juz miałam wleźć na strych ale przypomniało mi się,, zę ja jej nie prałam, więc musiałabym zainwestować w pralnię i krawcową, bo mi się lamówka na dole urwała.

Płaciłam allegro już nie raz, ale to były śmieszne kwoty.. Teraz mam do zapłacenia 60 zł, mimo, że sprzedałam 3 rzeczy..za jakieś 120 zł. Nie opłaca się zatem wystawiać.
Suknię też powinnam wystawić, ciekawe czy jej mole nie zjadły:)

Płaciłam allegro już nie raz, ale to były śmieszne kwoty.. Teraz mam do zapłacenia 60 zł, mimo, że sprzedałam 3 rzeczy..za jakieś 120 zł. Nie opłaca się zatem wystawiać.
Suknię też powinnam wystawić, ciekawe czy jej mole nie zjadły:)

no to dziwne faktycznie. Może napisz do nich żeby ci wyjaśnili.

wlasnie chyba zdecyduje sie na ta tansza krowka bialo-niebieska:-)

ja tez chce od tego sprzedawcy kupic posciel...i wlasnie jedna to drozsza za 72 z krowka a druga z dinusiami niebieskiemi ale sie zastanawiam czy te dinusie beda pasowaly do chlopca??Jak myslicie??i tez mi sie podoba ta posciel do wozka ale nie wiem czy w ogole bedzie potrzebna jak myslicie??

ja juz od tego sprzedawcy kupowalam posciel dla corki i bylam zadowolona:-)

co myslicie o takim laktatorze??mam mozliwosc tanio go kupic Philips - Podwójny laktator elektroniczny SCF294/02 - Laktatory - Karmienie piersią - Pielęgnacja dziecka i matki
a ponizej zdjecia poscieli ktora najlepsza dla chlopca??

Gosiu mi najbardziej sie podoba 4 i 5, ja sama kupilabym nr 5 bo wole delikatniejsze wzory. nie lubie jak jest za duzo "natrzepane" ale obie bardzo ladne ;-)

reklama
Do góry