reklama
C
Cleo1981
Gość
ja musze swoją sprzedać ale nie mogę się zebraćjuż 4 rok się zbieram
Ja to zaczełam wystawiać od 1000 zł ale jaka konkurencja na tym allegro.I tak opchnełam za 400 zł żal było ale lepsze to niż by miała się żółta zrobić i gnić gdzieś w szafie.A moda w tych sukniach to mam wrażenie że sie zmienia z dnia na dzień.
Kilolek daj czadu i wystawiaj

C
Cleo1981
Gość
eh moja na strychu spakowana leży. Nie mam gdzie jej w domu trzymać. Musiałabym ją ściągnąć żeby chociaż pomierzyć.
Kilolek a myślisz że się zmieścisz teraz

No wiem , wiem chodziło o ogólne mierzenie

kilolek
podwójna listopadowa mama
hahaha na pewno się nei zmieszczę. Teraz to potrzebiwalabbym ze 3 albo i 4 takie suknie i wcale nie prrzez brzuszek. Suknia jest na 36 a ja przed ciążą nosiłam już 46Kilolek a myślisz że się zmieścisz teraz
No wiem , wiem chodziło o ogólne mierzenie![]()
. Juz miałam wleźć na strych ale przypomniało mi się,, zę ja jej nie prałam, więc musiałabym zainwestować w pralnię i krawcową, bo mi się lamówka na dole urwała.malina1979
;)
kilolek
podwójna listopadowa mama
C
Cleo1981
Gość
Malina no jakoś dużo do zapłacenia masz
aż za dużo! Wyjaśnij jak najszybciej.
aż za dużo! Wyjaśnij jak najszybciej.xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
wlasnie chyba zdecyduje sie na ta tansza krowka bialo-niebieska:-)
ja tez chce od tego sprzedawcy kupic posciel...i wlasnie jedna to drozsza za 72 z krowka a druga z dinusiami niebieskiemi ale sie zastanawiam czy te dinusie beda pasowaly do chlopca??Jak myslicie??i tez mi sie podoba ta posciel do wozka ale nie wiem czy w ogole bedzie potrzebna jak myslicie??
ja juz od tego sprzedawcy kupowalam posciel dla corki i bylam zadowolona:-)
co myslicie o takim laktatorze??mam mozliwosc tanio go kupic Philips - Podwójny laktator elektroniczny SCF294/02 - Laktatory - Karmienie piersią - Pielęgnacja dziecka i matki
a ponizej zdjecia poscieli ktora najlepsza dla chlopca??
Gosiu mi najbardziej sie podoba 4 i 5, ja sama kupilabym nr 5 bo wole delikatniejsze wzory. nie lubie jak jest za duzo "natrzepane" ale obie bardzo ladne ;-)
reklama
katrenki
Fanka BB :)
klaudzia kupilas juz moze staniki do karmienia?