reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Nam ołyskę sprezentował szef D :-D i mamy taką na jednej nóżce... razem z materacykiem ....:tak:
chociaż nawet nie planowaliśmy jej kupować...
a teraz jeszcze kelnerka powiedziała żebym w żadnym wypdaku nie kupowała kosza dla dzidzi bo ona mi kupi w prezencie...:-p:zawstydzona/y: miło z jej strony choć również nie planowaliśmy takiego zakupu....

reklama
Nam ołyskę sprezentował szef D :-D i mamy taką na jednej nóżce... razem z materacykiem ....:tak:
chociaż nawet nie planowaliśmy jej kupować...
a teraz jeszcze kelnerka powiedziała żebym w żadnym wypdaku nie kupowała kosza dla dzidzi bo ona mi kupi w prezencie...:-p:zawstydzona/y: miło z jej strony choć również nie planowaliśmy takiego zakupu....
Szkoda, ze mi nie robia takich prezentow:-p
Moja ciocia miala nam kupic dla malenstwa kombinezonik Mis z Quelle, ale widzialam, ze podniesli ceny, i zastanawiam sie czy nie namowic jej zamiast tego(bo dzidzia szybko wyrosnie i szkoda 130zl)na jeden komplet nowej poscieli i rozek:-p, w sumie wyjdzie ja taniej...Szkoda byloby mi po kiku zalozeniach schowac do szuflady ten kombinezon choc barrrrdzooo mi sie podoba...:-D

to ja Ci taki prezent zrobię jak u nas znajdę :-p
no ja już się boję co będzie jak już się dzidzia urodzi...
bo ta kelnerka (ona nie ma dzieci amnie i D bardzo lubi) już się pytała czy mamy ciuszki dziecięce... czy dziecko będzie duże no i powiedziąła że koniecznie nas będzie odwiedzać .... haha
a ja pomyślałam ... no tak święta się zbliżają;-):zawstydzona/y::laugh2:

to ja Ci taki prezent zrobię jak u nas znajdę :-p
no ja już się boję co będzie jak już się dzidzia urodzi...
bo ta kelnerka (ona nie ma dzieci amnie i D bardzo lubi) już się pytała czy mamy ciuszki dziecięce... czy dziecko będzie duże no i powiedziąła że koniecznie nas będzie odwiedzać .... haha
a ja pomyślałam ... no tak święta się zbliżają;-):zawstydzona/y::laugh2:
hahaha, dobre z tym prezentem;-):-p
Ale fajnie miec taka znajoma:tak:. Pewnie jej brakuje dzieci, a moze samej mozliwosci kupowania takich rzeczy maluszkowych-sa przeciez takie slodkie:-D wiec Was bedzie obdarowywac. Super:-)

moja siostra kupila mi dzisiaj sliczna bluze longsdale, super mieciutkie spiochy z aplikacjami i 10 ! sliniaczkow (w tym 3 takie sliczne-jablko pomarancza i truskawka), wszystko nowe po £1, te 10 sliniaczkow tez funta.ona zawsze ma szczescie do takich zakupow.

moja siostra też ma szczęście do takich promocji....:tak:
ostatnio kupiła dla synka kilka bluz po 2 e....:szok:
a ja szukam zawsze i nigdy na nic promocyjnego trafić nie mogę a czasemm się okazuje że przepłacam :dry:

reklama
Do góry