reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Pora pomysleć o jesieni i zakupach. Nie chce kupowac wszystkiego na raz bo sie nie wyplace:tak: Przejrzałam body z długim i tylko jedna para jeszcze wzglednie pasuje . Wiec weszłam do pepco , akurat byla dostawa i kuipiłąm z 10 sztuk.. Teraz jakies sweterki, potem spodnie.

Polecam Wam cubus jezeli chodzi o ciuchy dla dzieci.My mamy 2 pary dresów. Materiał nie spiera sie , wyglada jak za nowosci, jest kolorowy i przyjemy w dotyku. Uderze tam pewnie.I maja tam zanizona (a moze wlasnie wlasciwa) numeracje. Antek nosi ubranka na 86 cm, a te dresy ma na 74 cm.

NIUANS a jaki to klub? gdzie rzeczy mozna kupic?

Kilolek bo zadaniem takiej pieluchy nie jest zatrzymanie moczu , tylko przytrzymanie ewentualnej kupki :) no i nie nasiaka tak woda jak pampers

Ostatnia edycja:
reklama
Pora pomysleć o jesieni i zakupach. Nie chce kupowac wszystkiego na raz bo sie nie wyplace:tak: Przejrzałam body z długim i tylko jedna para jeszcze wzglednie pasuje . Wiec weszłam do pepco , akurat byla dostawa i kuipiłąm z 10 sztuk.. Teraz jakies sweterki, potem spodnie.

Polecam Wam cubus jezeli chodzi o ciuchy dla dzieci.My mamy 2 pary dresów. Materiał nie spiera sie , wyglada jak za nowosci, jest kolorowy i przyjemy w dotyku. Uderze tam pewnie.I maja tam zanizona (a moze wlasnie wlasciwa) numeracje. Antek nosi ubranka na 86 cm, a te dresy ma na 74 cm.

Kilolek bo zadaniem takiej pieluchy nie jest zatrzymanie moczu , tylko przytrzymanie ewentualnej kupki :) no i nie nasiaka tak woda jak pampers
aaaaa no widzisz nie wpałam na to! aleto w sumie można by bylo ząlożyć zwykłe majtki zamiast tego

ja tez juz mysle o jesieni/zimie juz zakupiam Kacprowi dwa kombinezony poki ceny sa ok jeszcze...reszte dokupie w londynie:-)bo u nas ceny z kosmosu...

gieoska ja teraz jak bylam w Londynie zwrociąłm uwage na ciuchy dla dzieci i rzeczywiscie sa ciekawe, ale trzeba patrzec na jakosc , bo niktore to takie szmatki.
ostatnio jak byłąm w hurtowni w Pl to jeszcze były kombinezony w promocji .. ciekawe czy jeszcze beda . juz chyba za pozno

ja tez juz mysle o jesieni/zimie juz zakupiam Kacprowi dwa kombinezony poki ceny sa ok jeszcze...reszte dokupie w londynie:-)bo u nas ceny z kosmosu...
Ja właśnie szukam kombinezonu zimowego - dwuczęściowego i nie mam pomysłu gdzie najlepiej szukac. Moze jakies pomysły? Od razu pisze, ze sklepu typu 'crocodillo' = edit: COCCODRILLO OCZYWIŚCIE :-):-):-):-)to zbyt wysoka półka dla nas :)
W C&A mieli tylko jednocześciowe, ale w całkiem rozsądnych cenach jeżeli ktoś szuka. (ok 50PLN)

Ostatnia edycja:
Ja tez juz zaczynam myslec o zakupach. Musze kupic body na dl rekaw i jakies sweterki. Wczoraj upolowałam w ciucholandzie nowe dresy dla malej ;-) Kombinezon mam, tylko nie wiem czy bedzie dobry jak przyjdzie zima. Mam tez 2 cieple futerka dla małej, czapki zimowe. Duzo rzeczy dostalam od kolezanki :tak:;-):-)

Ja chyba myslę o dwuczęściowym kombinezonie, coccodrillo mielismy tamtej zimy był piekny ale duży i zalożony ze3 razy :( Teraz też na tą firmę zwrócę uwagę albo Fixoni.
Mi przyszedł rowerek i MT. Z MT jestem zadowolona ale oczekiwałam większego echu i achu............ale ja to wybredna jestem
a rowerek Rowerek SMART TRIKE DELUXE ZOO!!!!!NAJtaniej w PL (1178677311) - Aukcje internetowe Allegro ma bardzo małe siedzisko i msc jak się dziecko wkłada.................k....wa........
Tyle kasy moje zakupy wyszły i .............aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ogólnie jest fajny ale....za taką cenę.... czyli samopoczucie mam do bani!

reklama
.......
Kilolek bo zadaniem takiej pieluchy nie jest zatrzymanie moczu , tylko przytrzymanie ewentualnej kupki :) no i nie nasiaka tak woda jak pampers.........a jaki kombinezon lepiej kupic jedno czy dwu czesciowy?? mielismy do tej pory jedno ,ale mały byl raczej mało ruchliwy tej zimy :)
jesli chodzi o pampersy do wody do sie sprawdzaja, bo w zwyklych dzieciuch idzie na dno hihihihi (sprawdzone), a bez pampersa to w razie kupy mozna ja lapac na basenie z cedzakiem :)))
a jesli chodzi o ciuchy na zime to ja mam to szczescie ze duzo rzeczy juz dostalam w spadku, kurtki, spodnie ala ogrodniczki na snieg, spodni chyba z 20 par, bluzki, swetry... nie wiem bede chyba dokupywac tylko jakies body i moze jakies ze 2 rozpinane sweterki, czapki, szaliki, rekawiczki, reszta pewnie w praniu wyjdzie

Do góry