reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Madziek widzę, że z praca magisterską nie jestem sama... Ja też wakacje spędzę na pisaniu. W październiku mam mieć obronę, mam nadzieję, że się wyrobię. Na zakupki przez allegro jednak zawsze znajdę czas :))))

reklama
Kikolek - a nie moznaby tak klejem jakims popodklejac?? Ja bede malowac tapete i na to naklejki wiec pewnie mi tym bardziej bedą odłazić:confused: Daj zdjęcia koniecznie:tak:

jja grzebanie w ciuszkach zostawiłam na termin po USG i po wiadomości dla kogo mamy ciuszki oglądać...
jak dla chłopca to nie ma sensu biegać po mieście bo moja sis mieszkająca po sąsiedzku ma rocznego chłopca więc wszystko co małe mi da....a jak dla dziewczynki to zabieram się za ostre kupowanie...

póki co dziś przyszedł mi detektor....:tak:

Kurcze to mnie troche zasmucilas tymi naklejkami:-(a daj zdjecie jak pokoik wyglada:-)
sprzedawca zapewnia że to odosobniony przypadek. Nie wydaje mi się, żeby to by.la norma, bo ma bardzo wiele pozytywnych komenttarzy. Ja mimo to zamierzam dokupić u niego jeszcze jeden komplet.
Bo wiecie co? jak już zrobiłam ten pokoik to stwierdziłam, ze ten będzie dla starszego a dla młodszego zrobię drugi :-) ale i tak wam pokażę mimo, ze to dla starszaka. póki co stoi tam niemowlęce łóżeczko..

Kikolek - a nie moznaby tak klejem jakims popodklejac?? Ja bede malowac tapete i na to naklejki wiec pewnie mi tym bardziej bedą odłazić:confused: Daj zdjęcia koniecznie:tak:
Na pewno czymś się da. Na razie nie probowałam, czekam na pomysły od tego sprzedawcy. Jak on nic nie wyymyśli to podkleję klejem do tapet albo zrobie klej z mąki.

Ja dziś rano skończyłam przeglądac ubranka na 62 i niesety jestem bardzo rozczarowana. CO prawda mam ich bardzo dużo, ze 3 razy więcej niż 56 Jakiś czas temu porzyczyłam siostrze koleżanki, potem ich nawet nie oglądałam tylko spakowałam i zaniosłam na sttrych. I niesety wszystkie co do jednego sa poplamione marchewką!!! Musiała dziewczyna zupełnie sliniaków nie zakładac, bo aż wstyd. Załamana jestem, bo myslałam,z e najwyżej kilka sztuk dokupię a tu ttrzeba będzie wszysttko kupic. Do spania czy jako takie gorsze w domu mogą być, ale żeby gdzies wyjśc, albo jak kots przychodzi to kompletnie się nie nadają :wściekła/y:
Ja nie wiem jak tak można. Ja bym się wstydziła oddać komuś ciuszki w takim stanie. I w ddatku wielu bbrakuje - tych najładniejszych

Ja dziś rano skończyłam przeglądac ubranka na 62 i niesety jestem bardzo rozczarowana. CO prawda mam ich bardzo dużo, ze 3 razy więcej niż 56 Jakiś czas temu porzyczyłam siostrze koleżanki, potem ich nawet nie oglądałam tylko spakowałam i zaniosłam na sttrych. I niesety wszystkie co do jednego sa poplamione marchewką!!! Musiała dziewczyna zupełnie sliniaków nie zakładac, bo aż wstyd. Załamana jestem, bo myslałam,z e najwyżej kilka sztuk dokupię a tu ttrzeba będzie wszysttko kupic. Do spania czy jako takie gorsze w domu mogą być, ale żeby gdzies wyjśc, albo jak kots przychodzi to kompletnie się nie nadają :wściekła/y:
Ja nie wiem jak tak można. Ja bym się wstydziła oddać komuś ciuszki w takim stanie. I w ddatku wielu bbrakuje - tych najładniejszych

wspolczuje...ja bym nie miala odwagi oddawac komus poplamionych ubranek...widac dziewczyna jakos inaczej do tego podchodzi...dziwnie

no właśnie ja też bym nie oddała w takim stanie, a ona nawet słowem się o tym nie zająknęła.

Kolejne pytanie do doświadczonych mam :-)
Ile kupić pieluszek tetrowych dla jednego dzidziusia? Przeglądam "listy zakupów" na różnych stronach i widzę, że piszą różnie: od 10 nawet do 40 sztuk przy założeniu, że dziecko będzie sikać w pampersy. Jak to jest naprawdę z tymi pieluchami? Po co aż 40 pieluch???

reklama
Kolejne pytanie do doświadczonych mam :-)
Ile kupić pieluszek tetrowych dla jednego dzidziusia? Przeglądam "listy zakupów" na różnych stronach i widzę, że piszą różnie: od 10 nawet do 40 sztuk przy założeniu, że dziecko będzie sikać w pampersy. Jak to jest naprawdę z tymi pieluchami? Po co aż 40 pieluch???

Bura 40pieluch :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: a po co az tyle??mysle ze dla Ciebie spokojnie polowe z tego starczy czyli 20szt!!no chyba ze zamierzasz uzywac tetry do przewijania dzieci zamiast pampersow??

Do góry