reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ja kupiłabym X-lander, moja kuzynka ma limited edition 2008 i jest superowy! Ale jej był dużo droższy, a wygląda bardzo bardzo podobnie. Fajnie się prowadzi, łatwo składa i rozkłada.

Cześć dziewczyny, ja do tej pory bałam się większych zakupów, ale... już chyba czas się zacząć za wszystkim rozglądać :-) Model wózka już mam wybrany. Postawiłam na model tradycyjny
ROAN MARITA, KOLEKCJA 2009! OD 24h, WYS. O ZŁ (678001255) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajnie buja się w nim dzieciątko, a gondola jest naprawdę duża :-)

Widzę, że są na forum osoby z Wrocławia więc od razu podpytam. Do tej pory byłam tylko w jednej hurtowni ASKOT na sztabowej, czy może ktoś słyszał o innej? Będę wdzięczna za podpowiedź :-)
Bosastopko, ja wczesniej pisalam, ze wozek mam po synku, ale starszy model Roan Kortina. I jestem meeega zadowolona! Jakbym miala wtedy wiecej kasy to bym wziela Marite, ale nie moge narzekac, bo tesciowie fundowali;-):-D Ale ze wszystkich wozkow na wyglad te podobaly mi sie najbardziej-wlasnie takie tradycyjne:-D:tak:

Royanna, dziękuję za opinię. Dobrze wiedzieć, że komuś podobny wózeczek się spodobał i na niego nie narzekał :-) Teraz tylko nad wyborem koloru musimy się zastanowić :-)

Dzięki za opinię, dziewczęta! Oba wózki są bardzo do siebie podobne i ważą tyle samo, więc faktycznie wybór zależy już tylko od zwyczajnego gustu. Nie wiem zresztą czy z biegiem tygodni nie znajdę jeszcze czegoś innego.

A jakie są Wasze typy odnośnie wózków i łóżeczek?

każda już wcześniej pisała bo temat wózeczków był już jakieś 2 miesiące temu :)) Ja kupuje Babyactive Jet Picasso i wiem że nie tylko ja mam zamiar go kupić :))
prettyM jak dla mnie jest jeden minus x-landera że nie można zmienić kierunku jazdy w spacerówce

każda już wcześniej pisała bo temat wózeczków był już jakieś 2 miesiące temu :)) Ja kupuje Babyactive Jet Picasso i wiem że nie tylko ja mam zamiar go kupić :))
prettyM jak dla mnie jest jeden minus x-landera że nie można zmienić kierunku jazdy w spacerówce

hehe i ja i ja :D choc widzialam go tylko w necie i u jakiejś pani na podwórku to i tak to bedzie moj wozeczek :)

reklama
kasiula ja widziałam na żywo, jeździłam po sklepie. Mój M składał i rozkładał ( jedyny mały minusik znalazłam, że na rączce jest gąbka, ale zawsze można to jakoś przeżyć )

Do góry