bosastopka
Fanka BB :)
wszystkim bardzo dziękuję! Teraz tylko pozostaje obchód tych hurtowni i dam znać co o cenach myślę :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bosastopko, ja wczesniej pisalam, ze wozek mam po synku, ale starszy model Roan Kortina. I jestem meeega zadowolona! Jakbym miala wtedy wiecej kasy to bym wziela Marite, ale nie moge narzekac, bo tesciowie fundowali;-)Cześć dziewczyny, ja do tej pory bałam się większych zakupów, ale... już chyba czas się zacząć za wszystkim rozglądać :-) Model wózka już mam wybrany. Postawiłam na model tradycyjny
ROAN MARITA, KOLEKCJA 2009! OD 24h, WYS. O ZŁ (678001255) - Aukcje internetowe Allegro
Bardzo fajnie buja się w nim dzieciątko, a gondola jest naprawdę duża :-)
Widzę, że są na forum osoby z Wrocławia więc od razu podpytam. Do tej pory byłam tylko w jednej hurtowni ASKOT na sztabowej, czy może ktoś słyszał o innej? Będę wdzięczna za podpowiedź :-)
Ale ze wszystkich wozkow na wyglad te podobaly mi sie najbardziej-wlasnie takie tradycyjne

ja bym brała x-landera... on jest dużo lżejszy z tego co tam pisze... a to ważnePatrzę na te wózki, patrzę i głupieję... Podobają mi się dwa tradycyjne, chyba dość popularne. Jak myślicie, który lepszy?
JUMPER X Tako +Fotelik +GRATISY! super OFERTA!
lub
Wózek X-LANDER XA +X-PRAM +2xFOLIA ! 5 KOLORÓW !
każda już wcześniej pisała bo temat wózeczków był już jakieś 2 miesiące temu) Ja kupuje Babyactive Jet Picasso i wiem że nie tylko ja mam zamiar go kupić
)
prettyM jak dla mnie jest jeden minus x-landera że nie można zmienić kierunku jazdy w spacerówce