reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

O kurczę, faktycznie x-lander nie ma dwukierunkowej spacerówki :( Odpada zatem w przedbiegach. Dzięki za zwrócenie mi na to uwagi. Zaraz sobie zobaczę jak wygląda ten Babyactive :)

reklama
nie ma za co... niektórym dziewczynom to nie przeszkadza :))) dla mnie to ważne bo wiem jak się dzidzi wkurza gdy mu słoneczko w buźkę świeci :))

A do mnie przyszedl dzisiaj wozek! Ja kupilam dokladnie taki:
WÓZEK GONDOLOWY BABY DESIGN ATLANTIC -WYPRZEDAŻ (680456269) - Aukcje internetowe Allegro
tylko, dwufunkcyjny, bo ma jeszcze spacerowke. Wozek uzywany, ale za niewielkie pieniadz i jestem strasznie zadowolona. Gondola wyglada jak zupelna nowka, spacerowka jest troche pobrudzona, ale i tak przeciez musze wszystko przeczyscic.
A plan mam taki, ze jak maluch podrosnie, to wtedy kupie sobie jakas lekka, mala spacerowke.

jeśli chodzi o wózek to polecałabym wszystkim mamuśkom skrętne kółka przednie - baaardzo ułatwiają prowadzenie. Osobiście nie wyobrażam sobie wózka bez tej funkcji. Początkowo najbardziej podobały mi się te najbardziej klasyczne, ale jednak postawiłam na funkcjonalność - wózek to rzecz, której będziemy używać codziennie, wiec jest to bardzo ważne. Wózek typu Roan według mnie jest śliczny , ale prowadzenie już nie jest za ciekawe. Koleżanka miała Roana i czasem na spacerach wymieniałyśmy się wozami ;-) Można się oczywiście przyzwyczaić, ale skręt jest z pewnością dużo trudniejszy.

A np. z możliwosci odwracania spacerówki w dwie strony praktycznie nie korzystaliśmy. Emilka jeździła stale przodem do kierunku jazdy i było super. gorzej jak wózek ma funkcje tylko przodem do mamy, wtedy maluch może byż niezadowolony :tak:

Laseczki :happy2:
NARESZCIE kupiłam sukienkę na weselę przyjaciółki w sierpniu:-)
Alllle się cieszę normalnie!! :-):-):-)
I dobrze, że nie kupiłam wcześniej - dziś przymierzałam sukienkę o której myślałam miesiąc temu i co? - w cyckach się nie dopięłam :-D a poza tym inna wpadła mi w oko a zwęzić później wzdłuż szwu to chyba żaden problem ;-)
Co myślicie?
(ten kolor na zdjęciach w realu bardziej w morski wpada - taki niebieski łamany zielenią)

Załączniki

• DSCN3381.jpg
    DSCN3381.jpg
    12,3 KB · Wyświetleń: 46
  • DSCN3387.jpg
    DSCN3387.jpg
    24,3 KB · Wyświetleń: 42
  • DSCN3388.jpg
    DSCN3388.jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 46
  • kamienie.jpg
    kamienie.jpg
    43,6 KB · Wyświetleń: 50
  • tył.jpg
    tył.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 51
Laseczki :happy2:
NARESZCIE kupiłam sukienkę na weselę przyjaciółki w sierpniu:-)
Alllle się cieszę normalnie!! :-):-):-)
I dobrze, że nie kupiłam wcześniej - dziś przymierzałam sukienkę o której myślałam miesiąc temu i co? - w cyckach się nie dopięłam :-D a poza tym inna wpadła mi w oko a zwęzić później wzdłuż szwu to chyba żaden problem ;-)
Co myślicie?
(ten kolor na zdjęciach w realu bardziej w morski wpada - taki niebieski łamany zielenią)
ladna sukieneczka a moze zrobisz zdjecia jak masz ja na sobie a nie na wieszaku jakims :)

reklama
Do góry