reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Kilolek, zdecydowałam się w końcu na kosmetyki Babydream dla maleństwa. Sprawdziłam skład (m.in. nie ma oleju mineralnego, barwników i nie jest perfumowany), poczytałam komentarze na różnych forach. Kupię już teraz i wypróbuję na sobie :-)

reklama
właśnie to samo miałam napisać :) ja się oczywiście wybieram 20-go do reala z samego rana :) żeby mi nie wykupili przypadkiem :-)

tez wlasnie tak mysle zeby z rana jechac :) zeby mi nie wykupili :)
znalazlam zdjecia choc widzialam przez chwile u rodziców w gazetce gawit jak masz ja w domku zerknij czy te same wzrory :)
969.JPG
966.JPG
707821758

śpiworki na allegro niecałe 40 zl nowe a kocyk 20
w realu kocyk chyba wiecej żółtego miał
zreszta niech ktos napisze jak cos czy takie same bo ja nie mam aktualnie gazetki :)

tez wlasnie tak mysle zeby z rana jechac :) zeby mi nie wykupili :)
znalazlam zdjecia choc widzialam przez chwile u rodziców w gazetce gawit jak masz ja w domku zerknij czy te same wzrory :)
969.JPG
966.JPG
707821758

śpiworki na allegro niecałe 40 zl nowe a kocyk 20
w realu kocyk chyba wiecej żółtego miał
zreszta niech ktos napisze jak cos czy takie same bo ja nie mam aktualnie gazetki :)
śpiworki w gazetce identyczne :), a kocyk jest dość nie wyraźny, ale wydaje mi się, że taki sam, jak wkleiłaś zdjęcie :-)
co do jakości to się nad tym zastanawiam, ale wydaje mi się, że warto podjechać i zobaczyć :-)

szkoda, z emam okropnie daleko, ale moż ektoś będzie przejazdem... tylko, że wygląda na cienki niestety. A jakie są rozmiary?

kocyk 80x100 i tez mi sie wydaje cieńszy ale za taka cenę ... :) później sie przyda na cieplejsze noce albo do wózka a śpiworki to chyba jeden rozmiar uniwersalny ale pewna nie jestem jutro zobaczę jak kupie :)

reklama
My przejechalismy sie pare dni temu po 3 hurtowniach zeby porownac ceny i było warto... Co w jednej jest drozsze to w drugiej tansze i na odwrot ;-)A w jednej znalezlismy stroj marynarza-kapitana:tak: Już wiemy co synek ubierze w swieta :tak:Jak tylko kupimy to zrobie zdjecie i wkleje

Do góry