Kilolek, zdecydowałam się w końcu na kosmetyki Babydream dla maleństwa. Sprawdziłam skład (m.in. nie ma oleju mineralnego, barwników i nie jest perfumowany), poczytałam komentarze na różnych forach. Kupię już teraz i wypróbuję na sobie :-)
reklama
Kasiiula
mamusia Pawełka :)
a dziewczyny 20 sierpnia zaczyna sie nowa gazetka realu i tam bedzie kocyk za 9.99 bodajże i śpiworek Disney tez za 9.99 
właśnie to samo miałam napisaća dziewczyny 20 sierpnia zaczyna sie nowa gazetka realu i tam bedzie kocyk za 9.99 bodajże i śpiworek Disney tez za 9.99![]()
_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
szkoda że ja nie mam takiej możliwości :-(
z chęcią nawet jakby ktoś z rodziny miał blisko do reala to poprosiąłbym o kupno...
ale chyba mnie to ominie....
z chęcią nawet jakby ktoś z rodziny miał blisko do reala to poprosiąłbym o kupno...
ale chyba mnie to ominie....
Kasiiula
właśnie to samo miałam napisaćja się oczywiście wybieram 20-go do reala z samego rana
żeby mi nie wykupili przypadkiem :-)
tez wlasnie tak mysle zeby z rana jechac
znalazlam zdjecia choc widzialam przez chwile u rodziców w gazetce gawit jak masz ja w domku zerknij czy te same wzrory
śpiworki na allegro niecałe 40 zl nowe a kocyk 20
w realu kocyk chyba wiecej żółtego miał
zreszta niech ktos napisze jak cos czy takie same bo ja nie mam aktualnie gazetki
śpiworki w gazetce identycznetez wlasnie tak mysle zeby z rana jechaczeby mi nie wykupili
znalazlam zdjecia choc widzialam przez chwile u rodziców w gazetce gawit jak masz ja w domku zerknij czy te same wzrory
![]()
![]()
![]()
śpiworki na allegro niecałe 40 zl nowe a kocyk 20
w realu kocyk chyba wiecej żółtego miał
zreszta niech ktos napisze jak cos czy takie same bo ja nie mam aktualnie gazetki![]()
co do jakości to się nad tym zastanawiam, ale wydaje mi się, że warto podjechać i zobaczyć :-)
kilolek
podwójna listopadowa mama
szkoda, z emam okropnie daleko, ale moż ektoś będzie przejazdem... tylko, że wygląda na cienki niestety. A jakie są rozmiary?a dziewczyny 20 sierpnia zaczyna sie nowa gazetka realu i tam bedzie kocyk za 9.99 bodajże i śpiworek Disney tez za 9.99![]()
Kasiiula
szkoda, z emam okropnie daleko, ale moż ektoś będzie przejazdem... tylko, że wygląda na cienki niestety. A jakie są rozmiary?
kocyk 80x100 i tez mi sie wydaje cieńszy ale za taka cenę ...
reklama
martolinka
Mama i nie tylko :-)
My przejechalismy sie pare dni temu po 3 hurtowniach zeby porownac ceny i było warto... Co w jednej jest drozsze to w drugiej tansze i na odwrot ;-)A w jednej znalezlismy stroj marynarza-kapitana
Już wiemy co synek ubierze w swieta
Jak tylko kupimy to zrobie zdjecie i wkleje