reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

HURA, właśnie się dowiedziałam, że we wrześniu przylatuje siostra taty która od 29 lat mieszka w USA (i moja chrzestna zarazem) no i poinformowała, że obkupiła mi mojego synka na jakiś rok z góry :-D:-D:-D. Nie ma to jak "ciocia z Ameryki"
Oficjalnie zawieszam zakupy ciuszkowe do odwolania. Pierwszego synka też mi wyposażyła a potem w tych ubrankach to jeszcze się 3 maluchów się wychowywało a na koniec jeszcze lalki mojej chrześniaczki. :-)

reklama
HURA, właśnie się dowiedziałam, że we wrześniu przylatuje siostra taty która od 29 lat mieszka w USA (i moja chrzestna zarazem) no i poinformowała, że obkupiła mi mojego synka na jakiś rok z góry :-D:-D:-D. Nie ma to jak "ciocia z Ameryki"
Oficjalnie zawieszam zakupy ciuszkowe do odwolania. Pierwszego synka też mi wyposażyła a potem w tych ubrankach to jeszcze się 3 maluchów się wychowywało a na koniec jeszcze lalki mojej chrześniaczki. :-)
Super!!!:tak::-D:-D:-D
a tez chce ciocie z Ameryki;-):-D:-D:-D

Ja już rano poleciałam do reala bo mam blisko i kupiłam śpiworek i kocyk.
Kocyk jak na swoją cenę bardzo ładny nie wiem jakie są wzory bo zapakowane w takie plastikowe na zamek pojemniczki i głupio mi było otwierać wszystkie i nie aż taki cienki ,na wiosne lub lato się nadaję.Śpiworki super długie, 2 kolorki są.Oto fotki.A kupiłam jeszcze pieluszki tetrowe 12 szt za 15,99 zł.Nie było tego dużo dobrze że pojechałam tak rano:-)

kocyk jest fajny a ten śpiworek to nie wiem czy mi sie przyda siostra mowila ze moze syna dwa razy wkładała w takie cos no ale za taka cene ... :) a wzory klocyków wszytskich takie same :-) mi sie podoba choc jak sie rozciaga to wydaje mi sie ze przerwie sie zaraz
\
U mnie tez wyskoczyły 24 zł za tetrowe!!! Ale jakas Pani z nadzowru poszla ze mna do obslugi klienta i zaplacilam 15,99 chyba ceny nie zmienili :-/

Suwaczek chodzi elegancko , a wiesz że nawet nie sprawdzilam w sklepie ale jestem gapa a jakby byl zepsuty :-/
ja tez nei sprawdzilam czy suwak dziala ani czy dobrze zrobiony jest :) hehe szybciej kupic chcialam bo tez mało tego było i bałam sie ze nie bedzie wiec szybko do koszyka i do kasy hehe

i zauwazylam ze pampersy 1 w realu po 23 a mi sie wydaje ze ja niecałe 30 zl placilam hmmm skleroza ....

Też chciałabym mieć ciocię w Ameryce ;-)
A mój mąż kupił dziś w Realu we Wrocku pieluszki tetrowe i drugi kocyk z Kubusiem, z tym, że ten kosztował tylko 9,99, a na allegro wcześniej kupiłam za 19,90+ przesyłka 10 zł.
Ale fajnie i tak:tak:

Też chciałabym mieć ciocię w Ameryce ;-)
A mój mąż kupił dziś w Realu we Wrocku pieluszki tetrowe i drugi kocyk z Kubusiem, z tym, że ten kosztował tylko 9,99, a na allegro wcześniej kupiłam za 19,90+ przesyłka 10 zł.
Ale fajnie i tak:tak:

no wlasnie bo mi sie wydawało ze to taki sam kocyk :) a ty Madziu kupilas go wiec co taki sam czy gorszy?

no w realu z tymi pieluszkami to i u mnie był cyrk, bo wskakiwała cena 24,99 i aż kierownika poprosiłam, bo żadnej pindzie nie chciało się iść tego wyjaśnić :no: zrobiłam awanturę, kierownik przy mnie opitolił taką jedną i kupiłam pieluszki po 15,99 :-)
kocyk faktycznie cienki, ale ładny :-)
śpiworków nie kupiłam!
a no i w Łodzi w realu było tego bardzo dużo wsytawione :-) , a ja z samego rańca pojechałam :-) w sumie chyba nie potrzebnie, bo potem byłam jeszcze raz z mamą, około 15 i nadal było dużo tych rzeczy :-)

reklama
Do góry