reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Klaudzia, a kupilas juz lozeczko i posciel dla dzidzi? Gdzie zamawialas?
Ja ogladalam w Polsce, ale ta sama cena wyjdzie z przesylka wiec chyba lepiej kupic tutaj, na wyspach. W Polsce upatrzylam jedno lozeczko z plozami, mozna dzidzie pobujac albo zablokowac zeby lozeczko sie nie ruszalo. Sprawdzalam tutaj, ale maja tylko albo lozeczka, albo kolyski ktore sa mniejsze od lozeczek i sie nie sprawdzaja, bo krotko sluza (dzidzia szybko wyrasta i trzeba i tak kupowac lozeczko) i nie mozna tez caly czas dziecka bujac... ehhh, sama juz nie wiem.

Pianistka mam juz praktycznie wszystko lozeczko i poscielke tez. Poscielke szyla moja mama bo tu strasznie drogie te zestawy i zal by mi bylo wydac 70 funtow na mini zestaw ktory wsumie tylko ladnie wyglada. Ale Katrenki ostatnio zamowila sliczna poscielke na ebayu zapytaj ja o linka :)
I napewno jest dobra jakosciowo
Jezeli chodzi o lozeczko to kupilam uzywane na ebayu, placilam przy odbiorze.
solo-cotwhite.jpg

A ja się już cieszyłam, że kupiłam Leżaczek Fisher Price a tu moge sobie kilka miesięcy poczekać na zwrot kasy. Pani, która sprzedawała (1000 pozytywów)w tańszych cenach od innych allegrowiczów realizowała zamówienia w ciągu miesiąca. Pomyślałam sobie: spoko, mogę poczekać, nie śpieszy mi się. No, już minęły 2 mieiące i okazuje się, że Panią oszukał gościu, podający sie za przedstawiciela Fisher Price. Teraz sprawa jest na prokuraturze i trzeba czekać na zwrot pieniędzy. Zwrócili już kasę 17 osobom ale zostało jeszcze 60 i systematycznie będzie kasa oddawana kolejnym osobom. Masakra... No i póki co nie mam ani leżaczka ani kasy na drugi żeby zamówić... No trudno, będę czekać...

Wspolczuje :dry::dry: niestety tak to juz jest.... ryzyko, czasami warto bo koszt o wiele mniejszy tylko ta niepewnosc.... ale wazne ze predzej czy pozniej pieniazki odzyskasz a do narodzin maluszka i czasu kiedy bedziesz lezaczek potrzebowac jeszcze troszke jest ;-) takie male "pocieszenie"

reklama
taką PODUSZKA DO KARMIENIA MALUSZKA SZYBKA WYSYŁKA (720606122) - Aukcje internetowe Allegro
kolor zielony (tylko taki był w sklepie ale trudno) tylko moja wydaje sie bardziej nabita tym wypełnieniem niż ta na zdjeciu. Bardzo podobają mi się te wielkie, ale to dla mnie za duży wydatek, a przy pierwszym dziecku radziłam sobie ze zwykłym jaśkiem, więc i tak tym razem zaszalałam ;-) teraz odkładam na chustę. Ciekawe czy uzbieram :-)

taką PODUSZKA DO KARMIENIA MALUSZKA SZYBKA WYSYŁKA (720606122) - Aukcje internetowe Allegro
kolor zielony (tylko taki był w sklepie ale trudno) tylko moja wydaje sie bardziej nabita tym wypełnieniem niż ta na zdjeciu. Bardzo podobają mi się te wielkie, ale to dla mnie za duży wydatek, a przy pierwszym dziecku radziłam sobie ze zwykłym jaśkiem, więc i tak tym razem zaszalałam ;-) teraz odkładam na chustę. Ciekawe czy uzbieram :-)

fajna ta poducha, ja tez musze na jakas zapolowac. a zielona najbardziej mi sie podoba :-):-):-)

Klaudzia- czadowe to twoje lozeczko....takie troszke inne niz wszystkie....
a ja juz nie moge sie doczekac az tez wszystko bede mogla sobie zlozyc, poprac, poukladac itp...zwlaszcza, ze juz wszyscy zaczeli wielkie przygotowania a ja w tyle.....:sorry2: przynajmniej juz wiekszosc kupilam, tylko wanienka mi zostala i kilka pierdolkow dla mnie do szpitala.....

Klaudzia- czadowe to twoje lozeczko....takie troszke inne niz wszystkie....
a ja juz nie moge sie doczekac az tez wszystko bede mogla sobie zlozyc, poprac, poukladac itp...zwlaszcza, ze juz wszyscy zaczeli wielkie przygotowania a ja w tyle.....:sorry2: przynajmniej juz wiekszosc kupilam, tylko wanienka mi zostala i kilka pierdolkow dla mnie do szpitala.....

Dziekuje, heh odrazu jak je zobaczylam stwierdzilam ze musze je miec. :-) uwielbiam biale mebelki i inne od wszystkich wiec akurat mi sie udalo... no i cena tez superancka bo zaplacilam jezeli dobrze pamietam kolo 50 funtow z materacykiem, STAN IDEALNY ;-) Mam nadzieje w przyszla niedziele miec juz je rozlozone :-)

Klaudzia- to faktycznie dobra cena...ja mam ciemne i tez odrazu mi sie bardzo podobalo....w ogole to ostatnio znalazlam fajne naklejki do pokoiku
Nursery/Children/Boy/Girl Bedroom ANIMAL Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:11 BST)
Nursery/Childrens Bedroom GARDEN/FLOWER Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
HUGE/ Nursery/Childrens Bedroom GARDEN Wall Stickers on eBay (end time 14-Sep-09 05:36:12 BST)
Nursery/Childrens/Kids TEDDY BEAR Bedroom Wall Stickers on eBay (end time 28-Aug-09 00:34:47 BST)
to tylko kilka przykladow ktore mi wpadly w oko ale maja sporo wzorow... tak sobie pomyslalam, ze moze tez was zainteresuja to sie podziele;-)

reklama
Do góry