xxxklaudziaxxx
Listopadówka 2009
Klaudzia, a kupilas juz lozeczko i posciel dla dzidzi? Gdzie zamawialas?
Ja ogladalam w Polsce, ale ta sama cena wyjdzie z przesylka wiec chyba lepiej kupic tutaj, na wyspach. W Polsce upatrzylam jedno lozeczko z plozami, mozna dzidzie pobujac albo zablokowac zeby lozeczko sie nie ruszalo. Sprawdzalam tutaj, ale maja tylko albo lozeczka, albo kolyski ktore sa mniejsze od lozeczek i sie nie sprawdzaja, bo krotko sluza (dzidzia szybko wyrasta i trzeba i tak kupowac lozeczko) i nie mozna tez caly czas dziecka bujac... ehhh, sama juz nie wiem.
Pianistka mam juz praktycznie wszystko lozeczko i poscielke tez. Poscielke szyla moja mama bo tu strasznie drogie te zestawy i zal by mi bylo wydac 70 funtow na mini zestaw ktory wsumie tylko ladnie wyglada. Ale Katrenki ostatnio zamowila sliczna poscielke na ebayu zapytaj ja o linka
I napewno jest dobra jakosciowo
Jezeli chodzi o lozeczko to kupilam uzywane na ebayu, placilam przy odbiorze.
A ja się już cieszyłam, że kupiłam Leżaczek Fisher Price a tu moge sobie kilka miesięcy poczekać na zwrot kasy. Pani, która sprzedawała (1000 pozytywów)w tańszych cenach od innych allegrowiczów realizowała zamówienia w ciągu miesiąca. Pomyślałam sobie: spoko, mogę poczekać, nie śpieszy mi się. No, już minęły 2 mieiące i okazuje się, że Panią oszukał gościu, podający sie za przedstawiciela Fisher Price. Teraz sprawa jest na prokuraturze i trzeba czekać na zwrot pieniędzy. Zwrócili już kasę 17 osobom ale zostało jeszcze 60 i systematycznie będzie kasa oddawana kolejnym osobom. Masakra... No i póki co nie mam ani leżaczka ani kasy na drugi żeby zamówić... No trudno, będę czekać...
Wspolczuje

niestety tak to juz jest.... ryzyko, czasami warto bo koszt o wiele mniejszy tylko ta niepewnosc.... ale wazne ze predzej czy pozniej pieniazki odzyskasz a do narodzin maluszka i czasu kiedy bedziesz lezaczek potrzebowac jeszcze troszke jest ;-) takie male "pocieszenie"
przynajmniej juz wiekszosc kupilam, tylko wanienka mi zostala i kilka pierdolkow dla mnie do szpitala.....