reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Dzięki mojej koleżance z Londynu mam juz całą szfę ubranek. Oddała mi 7 siatek ubranek dla chłopca od 0 do 6 miesięcy. Tak bardzo się cieszę:-D Uwielbiam angielskie ubranka dla dzieci bo nie dość, że śliczne to jeszcze zrobione z dobrych materiałów... Najbardziej lubię Next-a, szkoda, że w Polsce nie ma ich sklepów :-( A może dobrze bo bym majatek w nim wydawała ;-)

jest w Wa-wie w tym miesiącu się tam wybieram na zakupy jesienno-zimowe dla Zuzki i Helenki no przy okazji mam zamiar obronić pracę magisterską no ale głównym celem wycieczki są zakupy ;-)

reklama

Ladny, no ale ja wlasnie takich nie moge miec bo czulabym sie jak plaska decha :dry:

Dzięki mojej koleżance z Londynu mam juz całą szfę ubranek. Oddała mi 7 siatek ubranek dla chłopca od 0 do 6 miesięcy. Tak bardzo się cieszę:-D Uwielbiam angielskie ubranka dla dzieci bo nie dość, że śliczne to jeszcze zrobione z dobrych materiałów... Najbardziej lubię Next-a, szkoda, że w Polsce nie ma ich sklepów :-( A może dobrze bo bym majatek w nim wydawała ;-)

Wiem co czujesz bo ja uwielbiaaammm ciuszki z nexta angielskiego. Pokupowalam pelno uzywanych z tej firmy i jestem bardzooo zadowolona, ale powiem ci ze nawet na angielska kieszen to ceny sa tu dosc wysokie za nowe... sama sobie niestety nie pozwolilam na zakup nowych z tej firmy

Next nie jest tani ale jak czasami patrzę na badziewie które można spotkać w sklepach dziecięcych za porównywalną cenę to mam wątpliwości
w nexcie zawsze coś wybiorę bo jest duzo przecen np ostatnio kupiłam 3 pary pajaców za 35 zł a u nas jedna para potrafi tyle kosztować poza tym jakość jest duzo lepsza i na dlużej starczają oczywiście są też rzeczy drogie ale je raczej omijam z daleka
na allegro ceny są wyższe niż w sklepie :baffled:

jest w Wa-wie w tym miesiącu się tam wybieram na zakupy jesienno-zimowe dla Zuzki i Helenki no przy okazji mam zamiar obronić pracę magisterską no ale głównym celem wycieczki są zakupy ;-)

Kurcze, do Warszawy mam za daleko ale dobrze wiedzieć... Kto wie, jak już jest w Warszawie to może i do Wrocławia kiedyś dojdzie... :)))

ja miałam taki wpożyczony ze szpitala i mówiąc szczerze uratował mi laktację jak miałam kryzys odciągałam nim dużo i często co pobudziło mi produkcę pokarmu a co Ci w nim nie pasowalo poza tym że wygląda troche kosmicznie
wcale nie ściągała, najwyżej pare kropli. Lepiej mi już ręcznie szło. Aż myślałam, ze jest popsuty i dzwoniłam do serwisu.

W szkole rodzenia mieliśmy zajęcia z panią od laktacji i apropos staników do karmienia i rozmiarów, to stwierdziła, że to oczywiście indywidualne sprawa, ale raczej biust będzie podobny rozmiarowo do ciążowego - pomijając okres nawału, kiedy będziemy miały fabrykę kosmiczną..
Wspomniała też, że stanik nie powinien mieć fiszbin, bo to sprzyja zastojom i zapaleniom i że trzeba definitywnie nosić, żeby kształt biustu zachować.
A w Anglii nie ma H&M?? Podobno mają niezłe i stosunkowo niedrogie staniki dla karmiących.

Wiem co czujesz bo ja uwielbiaaammm ciuszki z nexta angielskiego. Pokupowalam pelno uzywanych z tej firmy i jestem bardzooo zadowolona, ale powiem ci ze nawet na angielska kieszen to ceny sa tu dosc wysokie za nowe... sama sobie niestety nie pozwolilam na zakup nowych z tej firmy

O tak ciuszki z NEXTA są prześliczne.Też mam dużo używanych ale naprawdę w rewelacyjnym stanie.Jeansowe spodnie czy sukieneczki jak nowe.Widziałam chyba w bonprioxie w katalogu można nowe zamówić ale jaka drożyzna średnio 40-60 zł za sukienkę:szok:
Dostałam znowu od sister sukienunie z NEXTa to się pochwalę a co:-D( aż 7 zł kosztowała hihi)

Załączniki

• DSCN0001.JPG
    DSCN0001.JPG
    80,8 KB · Wyświetleń: 43
reklama
Do góry