D
dziunka24.
Gość
A CZY BEPANTHEN MOŻNA STOSOWAĆ NA CODZIEŃ Czy tylko doraźnie tak jak sudocrem?
Codziennie

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak tam mierze to kiepsko :-( i nie wiem czy kupować taki sweterek nie wiadomo jakietna zmierz sobie dokąd ci będzie sięgał i wtedy będziesz wiedziała. Na pewno będzie ci cieplutko)
Sweterek ciekawy, ale ja nie toleruję akrylu i swetrów z krótkim rękawem, więc nie pomogę :-(Pozwolicie że się jeszcze raz zapytam:
dziewczyny szukam czegoś do ubrania chrzciny za trzy tygodnie, RATUNKU !!!, jednym słowem :--
-(, w co ja się wtedy zmieszczę, ale myślę o jakimś sweterku tylko nie wiem jaki rozmiar, bo ten mi się podoba: EST_MODOWY HIT DLA MODNEJ MAMY_KASZMIROWA MATYLDA (763057276) - Aukcje internetowe Allegro
Stronkę mam od was, któraś podawała
Ale czy warto na końcówkę ciąży? Nie zmieścisz się w jakiś "normalny" ? Ja chodzę w swetrach z Reserved kupionych w zeszłym roku.a może ktoraś z was kupowała sweter ciążowy?? Może jakieś sprawdzone stronki?![]()
podobno takA CZY BEPANTHEN MOŻNA STOSOWAĆ NA CODZIEŃ Czy tylko doraźnie tak jak sudocrem?
mi się podobaPozwolicie że się jeszcze raz zapytam:
dziewczyny szukam czegoś do ubrania chrzciny za trzy tygodnie, RATUNKU !!!, jednym słowem :--
-(, w co ja się wtedy zmieszczę, ale myślę o jakimś sweterku tylko nie wiem jaki rozmiar, bo ten mi się podoba: EST_MODOWY HIT DLA MODNEJ MAMY_KASZMIROWA MATYLDA (763057276) - Aukcje internetowe Allegro
ale to jego wymiary:
[FONT=Times New Roman, Times, serif][FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]biust 2x40cm do 105[/FONT][FONT=Times New Roman, Times, serif]
[FONT=Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif]dl ok 73cm ( nie wiem czy 73cm to nie za mało, teraz w brzuszku mam 107cm)[/FONT][/FONT]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]rozmiar uniwersalny 36-42 [/FONT]
[FONT=Times New Roman, Times, serif]akryl lycra[/FONT]
Stronkę mam od was, któraś podawała
szalonaa ja przechodzilam obok sklepu dziecięcego, i wlazłam i kupiłam 2 koszule do porodu.. to razem mam już 5... chyba przesadziłam![]()