C
Cleo1981
Gość
zdzierstwo straszneWiecie co, przerażają mnie te ceny ubranek na chrzest...![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
zdzierstwo straszneWiecie co, przerażają mnie te ceny ubranek na chrzest...![]()
super!propos chrztu ja chce takie ubranko z wstążkami i czapeczkę z daszkiem
kupić to drogo wychodzi bo 240 zł a babcia lub prababcia mają mi zrobić same na szydełku:-):-):-)mamtylko wzór dostarczyć:-)a jakie dumne są hehe
ja kupowałam ubranko w hurtowni Acpol i dałam za swoje nowe cieplutkie 60zł i wszystkim bardzo sie podobalo a wybor byl duzy i dla dziewczynek tez, czapke wynosi dalej, a spodnie i sweterek teżWiecie co, przerażają mnie te ceny ubranek na chrzest...
Droższe niz dla dorosłego...
U nas to będzie kwiecien wiec pewnie skończy sie na jakiejś sukience a i kupic trzeba bedzie tuż przed bo kto wie jaka duża bedzie ta moja pociecha..![]()
Hmmm w necie pod tym hasłem tzn Acpol tylko jakies smary i oleje oraz hurtownia tkanin...ja kupowałam ubranko w hurtowni Acpol i dałam za swoje nowe cieplutkie 60zł i wszystkim bardzo sie podobalo a wybor byl duzy i dla dziewczynek tez, czapke wynosi dalej, a spodnie i sweterek też
juz szukam karty moze tam jest adresHmmm w necie pod tym hasłem tzn Acpol tylko jakies smary i oleje oraz hurtownia tkanin...
Masz do nich linka?![]()