reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
ja dzis bylam na car boocie i upolowalam nowe spiochy, kilka par po 50p z czego bardzo zadowolona jestem:tak: poza tym kupilam jeszcze troszke wiekszych ciszkow na 6-9 miesiecy bo ez byly za tanioche za kilka par spodenek, sukienke i jakies bluzeczki dalam 2 funciki...a i jeszcze sliczne buciki nowiutkie zapakowane do chrztu kupilam za 50p:-) ogolnie udany dzien:-)

Katrenki super, ze się zakupy udały!

A to mi przypomniało, ze mmam do odspzedania ubranko do chrztu dla chłopca: biała koszulka, kremowa kamizeleczka, bordowa krawatka, ocieplane spodenki białe z bordową lamówka, ocieplana kurteczk z bordową lamówka i czapeczka z taką smaą lamówka. Wszystko w rozmiarze 62. Zapłaciłam za to ponad 200zł ale oddam za 50 i dołożę jeszcze buciki.
Sorki, ze tutaj pisze ale nie mamy swojej giełdy, moze powinnysmy?

Jak ktos będzie zainteresowany to mogę wysłać więcej fotek

Załączniki

• IMGP8478.jpg
    IMGP8478.jpg
    18,2 KB · Wyświetleń: 43
  • IMGP8663.jpg
    IMGP8663.jpg
    17,6 KB · Wyświetleń: 48
  • IMGP8752.jpg
    IMGP8752.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 44
Ostatnia edycja:
Wiecie co, przerażają mnie te ceny ubranek na chrzest... :shocked2:
Droższe niz dla dorosłego...:dry:
U nas to będzie kwiecien wiec pewnie skończy sie na jakiejś sukience a i kupic trzeba bedzie tuż przed bo kto wie jaka duża bedzie ta moja pociecha.. :sorry2:
ja kupowałam ubranko w hurtowni Acpol i dałam za swoje nowe cieplutkie 60zł i wszystkim bardzo sie podobalo a wybor byl duzy i dla dziewczynek tez, czapke wynosi dalej, a spodnie i sweterek też

ja kupowałam ubranko w hurtowni Acpol i dałam za swoje nowe cieplutkie 60zł i wszystkim bardzo sie podobalo a wybor byl duzy i dla dziewczynek tez, czapke wynosi dalej, a spodnie i sweterek też
Hmmm w necie pod tym hasłem tzn Acpol tylko jakies smary i oleje oraz hurtownia tkanin...
Masz do nich linka? :sorry2:

reklama
Do góry