reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
nie wiem, czy o ten chodzi, ale niedawno go tu pokazywalam: KOCYK ,KOC ,ZDROWY @100% BAWEŁNIANY@hit@wejdź (1048865177) - Aukcje internetowe Allegro
maly od tej pory tylko pod nim daje rade spac w dzien, na gorace dni moim zdaniem idealny :)

Kochana, dziękuję!!!!!!!!!!!!!
Nie spodziewałam się ze ktoś odpisze a tak szybko to juz wogóle. A ja zaczęłam wertować strony allegro ;D
Dziękuję raz jeszcze.
My mamy takich parę sztuk, kolorków:
>DREWEX<KOCYK PLED WELUROWY 70X100 cm 9 kol (1053577677) - Aukcje internetowe Allegro
jest cudowny, milusi, nawet po wielu praniach! Polecam!
Śpimy pod nim i w dzień i w nocy!

szkoda bo ja szukam własnie takiego grubego włochatego kocyka, żeby był też duży bo jak byłam w pl były tylko małe, żeby mi np za kołdrę posłużył (znaczy małej)
albo jako powiedzmy mata

Te kocyki są też w większym rozmiarze. My pod nim spimy bo pod innym jest za ciepło, kołderkę też Glucka kupiłam za grubą a ten jest ok, da się zmemłać i w rączkach pognieść w trakcie usypiania.

Ostatnia edycja:
reklama
ja juz zapomnialam,ze mialam lzaczek i szczerze mowiac nie bardzo widze sens w kupowanui go teraz...jak dzieciaczki zaczynaja raczkowac to ostatnia rzecz na jaka maja ochot to lezec czy siedziec....ale wasz wybor ja sie nie wtracam;-)
Nie wszystkie dzieci raczkuja, moj chrzesnik wogole. Kazy jest inny.

a co lezaczka chcialam wiedziec ktory jest lepszy, ten plastky znam i wiem ze starcza na dluzej nawet dziecko 5 letni sie w nim zmiesci,tego drugiego nie znam a ze jest nowy i tanszy wiec chcialam sie zapytac o wasze opinie. Moj Patryk nie siedzi jeszcze sam a z hustawiki zaraz wyrosnie, wiec zastanawiam sie nad jakims siedziskiem dla niego.

Do góry