reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

reklama
Ania a co wiesz o tym foteliku? Bo ja tez go ogladalam i moj S namawia mnie zebysmy ten kupili, ale ja jakos nie mam przekonania. Boje sie ze przy mocnym hamowaniu wylecialaby mi z niego. No i wydaje mi sie ze bedzie jej goraco w takim woteliku. Kurcze nie wiem juz sama.

A i ten sam system ma jeszcze firma Kiddy.

mysle ze w lecie w kazdym foteliku jest goraco, my mamt romera i ignac jest ostatnio dosyc spocony na plecach...

Dziewczyny czy któras miala styczność z pampersami Sleep&Play? Bo przed chwilą mieliśmy mega awarię, bo ja durna matka nie zajarzyłam że kończą się pampersy:baffled: wysłałam A do kauflandu a tam były tylko te Sleep&Play i je kupił. Tylko one jakieś takie cienkie...

Mialam 1 paczke z meegaa promocji (7zl - byla ciut naderwana folia) wykonczylismy ja po 4 miesiacach "uzytkowania" (63sz. zdaje sie byly). Fakt, sa cienkie, dziec nie ma w nich "wielkiej pupy" i to mi sie podobalo, nawet niezle chlona (np. bardzo luzne kupki nie wyciekaly), ale nie maja gumki w pasie i jakos tak srednio wygodne w zakladaniu, no i sa nasaczane rumiankiem a mloda cos niezbyt tolerowala... jak sie zsiurała to od razu płakała i odparzała jej się pupina, co nie ma miejsca w przypadku innych pieluch nawet tescowych czy rossmanowskich. W zwiazku z powyzszym zakladalam tylko na krotki czas, np przed kąpielą, albo wyjsciem do lekarza/rehabilitacje... Tak czy siak, więcej nie kupie nawet z promocji :)

No ale z pasami są czy bez?

EDIT: ja z tych niedowiarków, ale faktycznie SAME dobre opinie wszędzie.

Dziewczyny czy któras miala styczność z pampersami Sleep&Play? Bo przed chwilą mieliśmy mega awarię, bo ja durna matka nie zajarzyłam że kończą się pampersy:baffled: wysłałam A do kauflandu a tam były tylko te Sleep&Play i je kupił. Tylko one jakieś takie cienkie...
moim zdaniem kiepskie. Jak Kubie na noc zaloże to zawsze przesika. Lipa moim zdaniem

reklama
Dziewczyny no i wkoncu kupilam fotelik... ufff...wybor padl na Maxi Cosi Mobi (montowany tylem do kierunku jazdy). W koncu nie musze juz o tym myslec. Kupilam przez Bobobwozki.pl, teraz tylko zostalo mi czekac az kolezanka mi go przywiezie poczatkiem sierpnia.
..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: MAXI COSI fotelik MOBI 9-25kg - montowany tyłem do kierunku jazdy kolor red & blue
mam tylko nadzieje ze mi sie w samochodzie zmiesci ;o)
foteli ladny, ale ja juz chce taki montowany do kierunku jazdy :) zeby maly mogl sam z tylu siedziec i bede go widziec

Do góry