reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Tor się kręci i to dosc głosno tak ze nie słychać muzyczki. Moim zdaniem zabawka za kiepska jak na takie pieniądze ;/ aha i wydaje mi sie ze na tych zdjęciach jest znacznie większy niż w rzeczywisctości.

Ostatnia edycja:
reklama
Klaudzi wiesz co mi cos w tej kierownicy nie pasuje..poza tym za duzo kosztuje jak dla mnie... moja mama jest teraz w delegacji i prosila mnie zebym cos dla K na roczek do 100zl kupila i tak szukam..WIEC WASZE PROPOZYCJE PREZENTOW MILE WIDZIANE:-)

znalazlam cos takiego jeszcze:
- zegarek MW-BUDZIK A KUKU FISHER PRICE -NOWOŚĆ 2010 (1304977490) - Aukcje internetowe Allegro
- telefon Fisher Price CYFERKOWY TELEFON POL ANG NOWOŚĆ (1318724087) - Aukcje internetowe Allegro
-autko( najbardziej mi sie podoba) MW- FISHER ROZKOŁYSANA CIĘŻARÓWKA-NOWOŚC 2010 (1310101775) - Aukcje internetowe Allegro

Gosiu to auto chyba najlepsze z tych trzech zabawek. Jakos te 2 inne wydaja mi sie nudne, niby kolorowe i ciekawe ale cos czuje ze szybko poszly by w zapomnienie a w koncu nasi chlopcy niedlugo zaczna na powazne interesowac sie autami, moj Oli juz bardzo lubi jezdzic taka ciezarowka i samochodem i wydawac dzwieki brum brum ;-)

Gie-oska - widziałam ten budzik, u mojej Gośki nie wzbudził zainteresowania, samochód zawsze w niej coś wzbudza..;-), ostatnio interesuje się piłą łańcuchową:szok::szok:

O u nas ten telefon to byłby chyba hit nad hitem :D Asia tylko z telefonami chodzi w tą i z powrotem ;)

Sanki będą fajne, całe drewniane z oparciem w biedronce za 59,99 zł :) od czwartku. Chyba kupimy!

reklama
Do góry