reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

zakupki dla mamy i dla dzidziusia:-) + lista prezentów

Wyjatkowa - fajny kombinezonik, lepiej żeby był troszkę większy niż na styk... poza tym na dłużej starczy ;), rękawy można zawsze wywinąć, a jak dłuższa jeszcze kurteczka to i podwójne zabezpieczenie nerek, bo i spodnie, i kurtka.

reklama
DZIEWCZYNY DAJCIE LINKA DO KLOCKÓW BO NIE WIEM JAKIE KUPIĆ :-)
gdybyście jeszcze plusy i minusy napisały to by było SUPER

Dziewczyny, czy któraś wie coś na temat takich zabawek:
Pierwszy domek KIDDIELAND (1313998281) - Aukcje internetowe Allegro - moje kobieciny uwielbiają się bawić czymś takim w sklepie zabawkowym, nie wiem czy to jest trwałe i czy w domu by się tym bawiły
KIDDIELAND MAŁY RAJDOWIEC kierownica mały Kubica (1310381728) - Aukcje internetowe Allegro- podobna kierownica do fp...
Znajoma ma taki domek i podobno rewelacja:-) jej corka go bardzo lubi..ogolnie fajny jest:-) kierownica co dalas duzo bardziej mi sie podoba niz fp
DZIEWCZYNY DAJCIE LINKA DO KLOCKÓW BO NIE WIEM JAKIE KUPIĆ :-)
gdybyście jeszcze plusy i minusy napisały to by było SUPER
Aga ja takie bede kupowac Kacprowi Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy w tesco sa teraz motyw gospodarstwo domowe z kuferkiem za 40zl.. poza tym Royannka je ma i bardzo poleca:-) o te dokladnie sa za 40zl w tesco z kuferkiem na klocki http://allegro.pl/klocki-wafle-przestrzenne-gospodarstwo-domowe-120-i1319086660.html

Wyjatkowa ja bym zostawila ten kombinezon przeciez maly podrosnie do zimy.

Ostatnia edycja:
Ja kupiłam fajne klocki - puzzle drewniane, Tchibo ma je w swojej ofercie teraz. Dałam Olafowi, ale to niebezpieczna zabawka w jego rękach, rzuca tymi klockami na lewo i prawo, trafił mnie dwa razy, więc klocki spakowałam i schowałam :)

zakochałam się - zrobię wszystko by kupic to cudo :D

Photo Gallery

Piękne!! tez takie chce :-D tylko do pokoju małego bardziej pasowałaby skrzynia sosnowa ze zdjęciami zabki i tam innych takich :-p jedyny minus ze mój szatan od razu by sobie przykrywką przyczasł palce....co do takich spraw to jest nieziemsko zdolny az za bardzo

reklama
Do góry