U nas w 100lycy -ciuchlandy mają takie ceny za kg, że czasem się bardziej opłaca pójść do markowego i na przecenach coś kupić niż w ciuchach... Za to moja mama ma kilka zaprzyjaźnionych , po których robi rundki i ... nie dość, że nowości spotyka to jeszcze cena taka, że warto!
reklama
Jacek_i_Jagoda
Fanka BB :)
a jakiego producenta macie ten rowerek?Lotka my to po najmniejszej linii oporu Auchan w zeszłym roku, drugi co taniości i okazał się OK. Dobrusia nawet parę metrów już przejeżdżała ale teraz max zabawa to hulajnoga i kask.
moze ktos polecic dobrego producenta(sprawdzonego), najlepiej polskiego?
AniaSm
agrafka80
a pamiętacie może te klocki ?? Zobacz załącznik 448075 wie ktoś jak się nazywają i czy coś takiego znajde jeszcze ?
pamiętamy, świetne były.. ale nie mam pojecia jak się mogły nazywac...
tu jakieś takie podobne znalazłam ale to nie to: http://allegro.pl/zestaw-klocki-klocuszki-z-kolcami-jezyki-i2213922499.html
ANIA znalazłam
-----
Czy widzieliście moze gdzięs takie szufladki: http://allegro.pl/pojemnik-z-3-szufladami-a5-dla-dzieci-okt-nowosc-i2207884839.html ?
niby są w Leroy ale dziś byłam i nie znalazłam , a bardzo by mi się przydały do Ali pokoju...
W ostatecznosci kupię na Allegro, ale wysyłka droga.
----
O i jeszcze coś - kupiłam w końcu dla Ali to łóżko: http://allegro.pl/show_item.php?item=2162528423. M bawił się ze skręcaniem prawie cały dzień.
Generalnie jest ok, ale szkielet na którym leży materac składa się z takich ruchomych żeberek, wiec jak ja kolanem wejdę na piankowy materac to się to rozjeżdża i robi się dziura. Bez sensu, M bedzie musiał jakoś ograniczyc przesuwanie tych rzeberek.
Anawawka czy w interbeds tez tak jest ?
no i materace piankowe - słabizna.
Na razie niech bedzie, ale bede musiala przynajmniej na to Ali lozko kupic normalny.
Ostatnia edycja:
Agrafka my mamy takie żeberka na taśmie w naszym ikeowskim łóżku, ze mozna je przysunać do siebie albo rozszerzyć, teraz łożko jest rozsuniete na maksa i zeberka też ale nie ma aż takich dziur żeby wpaść kolanem
A materace fakt, lepiej kupowac łóżko bez nich i dołożyć trochę do porządnych.
Lotka ja polecalam juz ten rowerek i jestem bardzo zadowolona:
A tu masz producenta: O nas -

A materace fakt, lepiej kupowac łóżko bez nich i dołożyć trochę do porządnych.
Lotka ja polecalam juz ten rowerek i jestem bardzo zadowolona:
A tu masz producenta: O nas -
reklama
agrafka80
Agrafka - dokładnie interbeds ma też tak rozwiązane łóżko... moje skakały i się rozjeżdżało, więc przykręciliśmy w końcu żeberka.
.
My też przykręcimy, albo M jakieś listewki między nimi przykręci, zeby ograniczyc przesuwanie. Ana a materace kupowałaś jakieś lepsze ? Gdzie ?
Bo na razie dla Ali ten piankowy może byc bo jest lekka, ale on sie szybko zniszczy.